Gyógyítók

Háziorvos.Szüleim életre, kitartásra neveltek. Betegségeimet, amikor elviselhetetlennek éreztem, kértem az orvosok segítségét. Életkorom előrehaladtával egyre többször.

Lábtörésemet dr. Badó Zoltán kezelte. Csont és ízületi problémáimat az Országos Reuma és Fizikoterápiás Intézetben 1976-ban enyhítették. Ezután könnyebb évek következtek. Fájdalmaimat dr. Lucza István, dr. Búvár Anna, dr. Vekerdy Márta gyógyszeres kezeléssel tették elviselhetővé.
2015-ben dr. Bálint Anita gyógykezelt és beutalt a Dr. Bugyi István Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályára, ahol február 18. és március 10. között ápoltak. Az osztály folyosójának építészeti látványa megnyugtató, úgyszintén a nyolcas számú betegszoba, ahol ketten voltunk. Dr. Balázs Éva főorvos, dr. Móza Edit kezelőorvos és a főnővér, családias légkört alakított ki. A gyógytornászok, ápolónők és a betegek közötti kapcsolat példaértékű volt. Ez úton is köszönöm, hogy a lehetőségekhez képest fájdalmaimat enyhítették, javítottak az állapotomon.

Kátai Ferenc

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.