A csinos táska álma

Táskák jelentős árelőnnyel.Elegáns, divatos színű női táska vagyok. Keresem az én hűséges páromat, siessen értem gyorsan! Tudom, már csak pár lépésre van tőlem az Igazi, akihez való vagyok, akihez ragaszkodnék. Már nagyon nem szeretnék tovább itt ücsörögni a Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet polcán, mert én olyan táska vagyok, hogy szolgálni szeretnék. Mindent tudok, amire az én kedves gazdámnak szüksége van.

Gondosan elrejtem az értékeit az idegenek elől, de ha szüksége van rájuk, azonnal előadom. Megőrzöm a titkait, bárhol jár. Imádom a sok-sok kalandot, amelyeket megél, miközben vele tarthatok a munkahelyére, amikor fodrászhoz, vagy rokonlátogatóba megy. Utazni különösen szeretnék. Odahaza a legjobb helyet tartja fenn nekem, mert az én gazdám vigyázni fog rám. Modern, csinos táskaként erről álmodozom. Olyan jó, hogy nemsokára az álom megvalósul.
Legyen éppen ön az, aki valóra váltja ezt az álmot. A Kossuth utca 15/A. – Kereskedőház emeletén – található üzletben most változó árkedvezménnyel, egészen június végéig, vagy a készlet erejéig, válogathat a Heureka kifutó táska kínálatából. Nézzen körül bátran, és hallgasson a szívére! Most a legmegfelelőbb döntéssel ráadásul pénzt takaríthat meg a nyári kiadásaira.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.