Színek, formák, hangulatok – Kiállítás nyílt a II. sz. Idősek klubjában

Szirbik Imre polgármester köszöntte az alkotót, és méltatta munkásságát.Ma délelőtt Szirbik Imre polgármester nyitotta meg a Gondozási Központ II. sz. Idősek klubjában a Szazánszki Katalin amatőr fotós képeiből nyílt kiállítást.

A polgármester méltatta a harmóniát és nyugalmat árasztó alkotások elkészítésének szándékát, azt mondta, semmit sem von le a képek értékéből az, hogy kedvtelésből készültek. Gondosság, figyelem és összpontosítás jellemzi az alkotót. A szeretettel megkomponált képek a természet legkülönlegesebb pillanatait örökítik meg. Egy-egy virágban, a táj zöldjében színek sokasága ölt formát, üzenve a mának és jövőnek, hogy a minket körülvevő természet mennyi szépséggel tud minket megajándékozni.

A Lajtha László AMI diákjai Mihály Béla ny. címzetes igazgató közreműködésével közismert zeneművekkel szórakoztatták a klubtagokat.

Lantos Imre fotós társ is szólt a jelenlévőkhöz, felidézte, hogy a közös kirándulások alkalmával Katika mindig magával viszi a fényképezőgépet, és természetesen megörökíti a közös élményeket. Így van ez már több évtizede, amint az alkotó is megerősítette, az utóbbi hét évben egyre több gondot fordít arra, hogy a látottakból a legtöbbet rögzítse és mutassa meg közönségének, mindannyiunk örömére.

Lantos Imre fotós társ felidézte közös alkotói állomásaikat.

A képek hangulatához illeszkedő muzsikát hallgathattunk a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola diákjaitól, Mihály Béla ny. címzetes igazgató közreműködésével.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

A kiálltás közönsége a klubban.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.