Bruno Gröning Baráti Körök – Szellemi segítség a gyógyuláshoz

Bruno GröningTérségünkben is szervezõdik a Bruno Gröning Baráti Kör. Aki szívesen megismerné a kör mûködését, Bruno Gröning tanításának lényegét, az interneten is sok hasznos információt talál.

Kecskeméten február 25-én 17 órától, majd március 16-án 15.30 órától lesznek újabb klubtalálkozók. A helyszín a Gabona Irodaház a Klapka utcában. Elõzetes tájékozódás érdekében a telefonszám: 06 30 688-1637. Szentesrõl Csernus-Lukács József is (06 30 415 -7785) szívesen fogad útitársakat.
Bruno Gröning tanítása a szellemi erõknek az emberekre való hatásán alapszik. Ezeknek az erõknek a hatása sokkal nagyobb, amint azt a legtöbb ember feltételezi.
Az alábbi rövid öszszefoglaló talán támpontul szolgálhat:
Bruno Gröning elemhez hasonlítja az embert. Mindenki erõt ad le, erõt veszít a mindennapi élet folyamán. Azonban a szükséges új életenergiát gyakran nem tudja kielégítõ mértékben pótolni. Ahogyan egy üres akkumulátor nem mûködõképes, egy erõtlen test sem tudja feladatát ellátni. Ennek késõbb kimerültség, idegesség, félelmek és betegség a következménye.
Bruno Gröning elmagyarázta, hogyan tudunk ismét új energiához jutni. A jóban való hit ennek ugyanolyan elõfeltétele, mint az egészség akarása. Mindenütt körülvesz bennünket a gyógyáram, amit csak fel kell vennünk. Bruno Gröning szerint nincs gyógyíthatatlan betegség, amint azt az orvosilag ellenõrzött sikerbeszámolók is igazolják. A gyógyulások egyedül csak szellemi úton történnek és ezért nincs Bruno Gröning anyagi testéhez kötve.
A gyógyáram felvételéhez a segítséget keresõ nyitott kézzel ül. Kezét, lábát nem keresztezi, hogy a gyógyáram áramlását ne akadályozza. A betegségre és gondokra irányuló gondolatok gátlón hatnak, – valami jóra és szépre gondolni ellenben, segít.
Ha a gyógyáram keresztül áramlik a testen, beleütközik azokba a szervekbe, amelyek betegek és ott elkezdi tisztító hatását. Ekkor fájdalmak is felléphetnek, ezek a test tisztulásának a jelei. Mivel lényegében a betegség nem Isten akarata, lassanként gyógyulás következik be. Egyes esetekben ez spontán, hirtelen is történhet. Ehhez az is szükséges, hogy az ember gondolatban ne foglalkozzék a betegséggel, hanem higgyen abban, hogy Isten számára nincs gyógyíthatatlan.
Hogy egészségüket megõrizzék, a Bruno Gröning barátok naponta ráhangolódnak a gyógyáramra. Az egészséges test az alapja az olyan életnek, amelyben az ember összhangban van saját magával, embertársaival és a természettel.
Bruno Gröning tanításának célja, hogy a beteget életvidám emberré tegye, aki minden testi és lelki betegségtõl mentes.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.