Szezonkezdésre újabb fejlesztés zárul a strandon – Új helyen az öltözők

A sajtótájékoztató pillanatfelvétele, amely az öltözőfelújításokról szólt.A Szentesi Üdülõközpont létét, az ott dolgozók munkáját nem kíséri mostanában (sem) túl sok szerencse. Nincs talán a városnak még egy olyan intézménye, amelyet akkora figyelem övezne, hogy minden változásból valahogy ki ne kerekedne a hiány, a rosszallás perzselõ szikrája, ami most az öltözõ felújítás miatti új rend kapcsán pattant ki.

Márton Mária, az intézmény igazgatója az alábbi tudnivalókat ismertette:
– A vízilabdások a jövõben a férfi öltözõt használják. A vendégek a fõbejárattól jobbra a felújított férfi és nõi öltözõt kulcsos rendszerben tudják igénybe venni. A kulcs a pénztárostól kérhetõ jelenleg. Nemsokára azonban külön személyt biztosítunk, aki a kulcsokat felügyeli – mondta.
– A Vecseri-fok felõl a Wellness és élmény részlegbe érkezõk 58 szekrényes öltözõt tudnak használni.

Öltözőfelújítás a strandon.

Az emeleti vízilabdás öltözõrõl kifejtette:
– 2 fiú és 2 lány öltözõfülke áll rendelkezésre, külön szekrényekkel, lefüggönyözve. A sarokban vállfás öltözõ szolgál a fürdõköpenyek elhelyezésére, szárítására. Délutántól estig öltözõ õr felügyeli az öltözõket. Azonban a külön edzés idõ miatt a lányok és a fiúk öltözõ használati igénye a gyakorlatban elkülönül.
Megtudtuk azt is, hogy az úszó klub tagjai a földszinti maszszázs épületben, öltözés céljára, három helyiséget kaptak, továbbá iroda és raktár helyiséggel is számolhatnak.
Márton Mária ismertette, hogy jelenleg a vízilabdások 176, az úszók 100 míg a vendégek 230 szekrényt tudnak használni. A versenyzõ csapatok külön 100 szekrényen osztozhatnak.

Fedezze fel a Szentesi Üdülőközpont megújult szolgáltatásait!

Az új öltözõk kialakításával a nõi és férfi tusoló is megújul, várhatóan a szezon kezdetére. A TAO2 pályázatból konditerem és pihenõrész létesül, elõreláthatóan június 30-ig, kaptuk a tájékoztatást.
Addig is próbáljuk a változásokat a fejlõdés oldaláról látni, tudjunk örülni az új lehetõségeknek, kifejezve örömünket a rendeltetésszerû használattal, vigyázva közös értékeinkre – kéri az igazgatónõ.

Kép és szöveg: dite

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.