Köszönjük a véleményeket! – Lapunk 25. évében

Pillanatfelvétel a rendezvényről.A hétvégén, hat civil szervezet képviselõivel együtt, rendhagyó pótszilveszter keretében emlékeztünk meg lapunk, a Városi Visszhang elmúlt bõ két évtizedérõl, közösen szervezett közösségi programokról, és sor került az elõzõ lapszámunkban közreadott felmérés értékelésére is.

Köszönjük mindazoknak, akik a karácsonyi ünnepekre készülõdés feladatai mellett is idõt szántak ránk, kitöltötték és visszaküldték az elõzõ lapszámunkban közreadott felmérést. Nagyon sokan voltak és sokat segítettek nekünk a lap jövõbeni formálásában. Az elõttünk álló hónapokban igyekszünk tetten érhetõvé tenni az apróbb formai és jelentõsebb tartalmi változtatásokat. Nagyobb szerephez jutnak majd a jövõben lapunk internetes fórumai (fenti honlap elérhetõségek).

Pillanatfelvétel a rendezvényről 2.

Persze, ott vagyunk a facebookon is. Többször fog elõfordulni, hogy nem csak közvetítjük a híreket, hanem magunk is hírforrássá válunk. Érdemes lesz figyelemmel kísérni bennünket a jubileumi évben.
Amint ígértük 1 hónappal korábban, megtörtént a rendezvényen az olvashatóan, névvel, lakcímmel visszaküldött adatlapok sorsolása. A nyertesek: Lantos Andrásné Szentes, Szalai u. 22., Török László Szentes, Óbester ltp. 20. és Konkoly József Nagymágocs, Árpád u. 44. szám alatti lakosok a napokban levélben kapnak értesítést arról, hogy mely támogatónk üzletében várja õket az ajándék.

Pillanatfelvétel 3.

Gratulálunk! Azonban a többiek számára is tartogatunk egy kedves meglepetést, amit szintén postán küldünk el, köszönetünk jeléül.
Ezúton köszönöm meg Támogatóink hûségét, olvasóink megtisztelõ figyelmét abban a reményben, hogy az elkövetkezõ években mindig többen és többen lesznek. Ezért fogunk dolgozni. Ezért sorakoznak a tervek fejben és fiókban.

Pillanatfelvétel 4.

Egyesületünk elnöksége és tagjai nevében azt kívánom, hogy mosolyt tudjunk sorainkkal sugározni, örömet okozni, a mindennapok nehézségeit kicsit feledtetni.
Dömsödi Mihályné elnök
Mosolygósabb Régióért Egyesület

Pillanatfelvétel 5.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.