“… az idõ végtelen, de az embernek véges …”

Ifj. Dr. Körffy KornélIfj. Dr. Körffy Kornél emlékére (1962-2015)
” Ilyen az ember. Egyedüli példány. Nem élt belõle több és most sem él, s mint fán se nõ egyforma két levél, a nagy idõn se lesz hozzá hasonló.”
(Kosztolányi Dezsõ)

Emlékszel, “Lépcsõkön a mennyországba” énekelte anno egyik kedvenc számodat, a Led Zeppelin együttes. Felfoghatatlan, miért nem adatott meg Neked, hogy az utolsó “lépcsõfokokat” életed útján családod és barátaid társaságában tedd meg. Sajnos túl korán, s igazságtalanul a SORS másképpen döntött. DÖBBENET! Szerencsénkre töretlen jókedved, lehengerlõ vitalitásod, személyedbõl áradó varázsod emlékeinkben tovább él. Köszönjük, hogy ismerhettünk!
Mindig a legjobbra törekedtél, melyet az élet minden területén elért sikereid is jól bizonyítanak, hiszen nagyszerû édesapa, sikeres orvos voltál. A vízilabda az életed részét képezte, tehetségednek sokszor tapsolhattunk a Szentesi Vízmû, a Csongrádi K. K. és a Szeged csapatának mérkõzésein. A vízilabdától sohasem szakadtál el, hiszen napjainkban sport-vezetõként tevékenykedtél. Biztos, hogy imádott kisfiad megvalósítja álmodat és ragyogó pólós válik belõle, akinek a sikereiért büszkén s elérzékenyülve, ha nem is a medence partjáról, de onnan FENTRÕL szurkolsz tovább, ahogyan majd mi itt.
Drága Kori, sohasem felejtünk el!
Mivel is búcsúzhatnék Tõled, mint a másik nagy kedvenced, a Pink Floyd zenekar nagy slágerével, “Bárcsak itt lennél.”
Nyugodj békében!               A szentesi sportbarátok nevében:                       
Dr. Dömsödi József

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.