A torna nemes és elegáns – 42 csapat versenyzett Szegváron

Elégedett mosollyal.Szombaton 25. alkalommal rendezték meg a Forray tornát Szegváron a névadó iskola szépen felújított tornatermében. 42 csapat közel 300 kis tornásza mérte össze ügyességét, bátorságát a jubileumi megmérettetésen, amelyet megtisztelt jelenlétével Guczoghy György magyar és Európa bajnok  tornász edzõ, aki a díjak átadásában is közremûködött.

A gyerekek négy korcsoportban, egyénileg és csapatban szerezhettek pontokat. Ugrás, gyûrû, gerenda,  talaj versenyszámokban hirdettek eredményt, valamint egyéni összetett értékelés is történt. Lássuk az eredményeket:
A lányok I. korcsoportjában (2 szeren) a Szegvári Forray Máté Általános Iskola tanulói a 3., a szentesi Koszta József Általános Iskola versenyzõi a 4. helyen végeztek. Talajon a szegvári Gajda Sára a 3. helyet szerezte meg.

A szegvári kis tornász lányok Éva nénivel.

I. korcsoportban 3. szeren a Koszta József iskola lánykái a 2. helyen végeztek  és a szegvári csapat 4. lett. II. korcsoportban a szentesiek a 2. helyezést értek el. Egyéni összetettben bronzérmes lett Kovács Helga (Koszta). Ugrásban Bátaszéki Vivien és Szabó Vanessza (Koszta) a II. helyet tudhatja magáénak. Gerendán a szegvári Tóth Viktória 3. lett.
A III – IV. korcsoportban a szegváriak a harmadikok. Gerendán Szabó Janka (Forray) 2. Gráfik Vivien (Forray) a 3. A fiúknál a II. korcsoportban a szegváriak teljesítménye a 3. helyre volt elegendõ. Ugrásban Ajtai Róbert a 2 helyen végzett. III-IV. korcsoportban pedig a szegvári fiúk csapatban a 2 legjobb teljesítményt nyújtották.
Verseny sikeres megrendezéséért összefogott az iskola vezetése, munkatársai, tanulói, a falu intézményei, cégei, vállalkozói, magánemberei, valamint a tornászok szülõi munkaközössége.

Az eredményhirdetéskor.

A szegvári tornászok erre az alkalomra az új tornadresszben versenyezhettek.
Valamennyi gyermek kapott emléklapot, az elsõ három helyezett csapat érmet. Az egyéni összetett gyõztesek kupát, az elsõ három helyezett érmet. Az egyes szereken az elsõ három helyezett oklevelet vehetett át.   A verseny rendezését NEA pályázat is támogatta.                          

d. t.

A versenyre készülődés izgalmas pillanataiban.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.