Tisztító kúrák ideje

Búzafű illusztráció.A tél végével, tavasz közeledtével nagyon fontos a szervezetünk megtisztítása a salakanyagoktól és méreganyagoktól. Ehhez adunk segítséget a Bolt az egészséghez üzletben (Kossuth u. 22.)

Addig is, míg nem találkozunk személyesen, néhány hasznos tipp: a méregtelenítéshez szükséges a napi rendszeres vízfogyasztás, de a búza-fûlé és zöldségcsírák fogyasztása is nagyon hasznos. Teljes értékû kenyerek, adalékanyag mentes termékek rendszeresen kaphatók nálunk.
Nem csak a testet, hanem a gondolatunkat is ki kell tisztítani a különféle   rossztól. Meg kell bocsátani annak, akit megbántottam, vagy annak, aki engem megbántott.
Legyünk néha egy kicsit csak úgy magunkban, csendesedjünk el és meg fogjuk hallani a belsõ hangunkkal azt, ami jó nekünk. Ezek után töltsük fel szervezetünket megfelelõ vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemmel. (Dr. Lenkei Gábor ÉLETERÕ vitaminjai, megfelelõ arányban tartalmazzák mindezeket.)
Törõdjünk az egészségünkkel, természetesen a napi min. 30 perc intenzív sétát nem kihagyva, érezzük magunkat nagyon jól. Mindenkinek ezt kívánom!
Ötvösné Éva (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.