“Véradójegy” átadás

Soroló.Már kilencedik éve, hogy a szentesi önkormányzat felajánlásaként az önkéntes véradók strandbelépõt kapnak a szentesi kórház Véradó Állomásán, valamint a Magyar Vöröskereszt Szentesi Szervezete által szervezett véradásokon karjukat nyújtó donorok is.
Az akcióhoz ebben az évben is csatlakozott a Hungerit Zrt. A vállalat köszönetajándékkal támogatja az önzetlenül segítõ véradókat, akik a társadalom egyik legfontosabb éltetõ anyagát adják az embereknek. 2015. január 29-én 14.00 órakor a szentesi Vérellátó Állomáson adják át a fürdõjegyeket.

Rehabilitációs tájékoztató nap

Az Önkormányzat és a Napra Forgó Nonprofit Kft. 2015. január 29-én 9.00 órakor meghívásos tájékoztató napot tart a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Dísztermében. A Napra Forgó Nonprofit Kft célja, hogy a munkaerõpiacon hátrányos helyzetû, elsõsorban megváltozott munkaképességû munkavállalók elhelyezkedési lehetõségeit támogassa. A Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Szociálpolitikai Iroda munkatársai levélben értesítették ki az érintetteket. A tájékoztatón a szentesi munkalehetõségekrõl, a munkába állásról és a munkahelyi beilleszkedésrõl személyre szabott bõvebb tájékoztatót is kaphatnak majd.

Ülésezik a testület

Szentes Város Önkormányzata Képviselõ-testülete 2015. évi elsõ ülésére január 30-án, pénteken 14. órakor kerül sor a Városháza dísztermében. A napirendek között szerepel többek között a többségi önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok vezetõinek 2015. évi javadalmazása, célprémium feladatainak meghatározása, melyet a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság terjeszt a testület elé; valamint a város különbözõ részein lévõ telkek, ingatlanok értékének meghatározása, a lejárt értékesítési árak újbóli megtárgyalása. Várhatóan véglegesítik a képviselõk a Szervezeti és Mûködési Szabályzatot, továbbá az éves munkatervet is.
Összeállította:

Vidovicsné
Molnár Zsuzsanna

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.