Szentesi Tenisz Klub – Nyüzsgő nyári szezon

Utánpótlás korú gyermekek egy csoportja Szegedi Zoltán edzovel.Alig fejezõdött be a Das Weltauto Korosztályos Vidékbajnokság, máris a következõ versenyre készült a Szentesi Tenisz Klub, ugyanis július 04-06. között rendezték meg a Hunor Coop Szenior Vidékbajnokságot, ahol a 35 év feletti amatõr korosztály mérte össze tudását.

– Bár méretében kisebb verseny volt a Szenior Vidékbajnokság, de számunkra nagyon fontos az amatõr társadalom magas szintû kiszolgálása – mondta Drahota-Szabó József,  a klub elnöke.
– Nagyon büszke vagyok, hogy 2014. legeredményesebb vidéki teniszklubja teljes gõzerõvel készül a további feladataira. Folytatódnak a nyári versenysorozatok, hisz júliusban egy elsõ kategóriás versenyt rendezünk az ország legjobb 12 éves fiú versenyzõinek, majd augusztus elején a fiú 14-es elit mezõny érkezik Szentesre.
A klubelnök arról is beszélt, hogy a Dr. Lakos Sándor Teniszcentrum nyüzsgõ nyári szezont fog átélni, mivel a versenyek mellett edzõtáborok, nyári táborok és nyári tenisztanfolyamok is színesítik a programjaikat.
A programok lebonyolítása mellett jelenleg folyik a klub szakmai programjának elkészítése és elfogadtatása, mely kiemelt hangsúlyt fektet az utánpótlás nevelés erõsítésére és a továbblépést támogató szakmai irányok meghatározására.
Drahota-Szabó József elmondta, hogy július végén kell elfogadnia a klubnak az elnökség és az edzõk által elkészített szakmai programtervet, edzõi és versenyzõi magatartási kódexet, valamint a szakmai továbbképzési igényeket.
Nem csak ez az év kell, hogy a Szentesi Tenisz Klub sikereirõl szóljon, hanem a következõ évek eredményeit is meg kell alapozniuk egy tiszta és következetes szakmai koncepcióval, hiszen ez év végén a Szentesi Tenisz Klub új elnökséget választ – tudtuk meg.                (dm.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.