Anita üzletasszony lesz? – Már mások karrierjét is egyengeti

Ágoston Anita fáradhatatlanul halad előre és a jövőre koncentrál.Immár 8 éve a helyi közönség kedvence a mi elõadómûvészünk, Ágoston Anita. A szegvári – szentesi fiatal tehetség ennyi ideje szervezi saját fellépéseit, és járja az országot, bekopogtat iskolákba, óvodákba, idõsotthonokba, hogy jókedvét és a zene szeretetét elvíve, vidám pillanatokat teremtsen közönsége számára.

Az utóbbi években – még ha rövid idõre is – egyre gyakrabban hagyja maga mögött az országhatárt. Romániában, Szerbiában és Szlovákiában is gyarapodnak a fellépései. A szlovákiai településeket járva jutott el Szentes testvértelepülésére, Bodrog-szentesre, ahol március 20-án örvendeztette meg mûsorával az óvodásokat. Bemutatkozása olyan jól sikerült, hogy visszahívták az augusztus 9. falunapokra, amikor a gyerekeket újabb mûsorral, a szüleiket  egy Retro összeállítással lepheti meg. Anita csak májusban közel ötven helyszín közönségét varázsolhatta el tehetségével.
Miközben élményeirõl mesél, a folyamatos pörgés rutinja újra és újra elõjön.
– Nem akartam itt megállni, ezért úgy döntöttem idén januárban, hogy részt veszek egy a szakmai elvárásaimnak megfelelõ cég meglapításában, ez az Európa Gyermekszínház Kft, melynek szakmai ügyvezetõje vagyok. Így már kilenc fõ, köztük két fiatal tehetséges színmûvész munkáltatója is. A vásárhelyi székhelyû cég egy olyan szervezõ iroda – amelyre mindig is vágytam – amely – a lehetõségeket megragadva – a közönség igényeinek megfelelõ mûsorokat közvetít Magyarország bármely pontjára, és közvetíthet szerte Európában. Takaró Erika és Békési János színmûvészekkel dolgozunk, beugrósként pedig H. Varga Tamás kapcsolódik be a produkciókba, aki velem is gyakran színpadra lép.
Ezzel Anita már nem csak önmagáért, másokért is felelõsséget vállal, kinyitott egy újabb kaput, amely a kultúra és szórakoztatás lépcsõin az üzleti világ felé vezet. Sok sikert kívánunk most már a csapatnak is, hogy egyre több ajtó nyíljék meg elõttük, és sikeresen vegyék az akadályokat, együtt.
Anitával – közkívánatra –  a lapistói Lepényváró Fesztiválon július 26-án 20 órától ismét találkozhat a közönség. Elhozza a vidámságot és jókedvét, közismert pezsdítõ dallamok felidézésével.       D. T.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.