PB gázt is az ABC-ből …

Hunor Coop Zrt.Február elejétõl kezdték meg a PB gázpalackok értékesítését és cseréjét a Hunor Coop Zrt. alábbi üzleteiben: Baks, Fõ utcai Coop ABC, Szentes, Farkas Antal utcai (Kiséri) Coop ABC, Szegvár, Mindszenti úti Coop ABC, Nagymá-gocs, Mátyás király utcai Coop ABC, Székkutas, Béke utcai Szuper Coop ABC, Fábiánsebestyénben a Dózsa Gy. utcai Coop ABC, valamint Eperjesen a Petõfi utcai Mini Coop ABC.

Az új szolgáltatás bevezetése az elmúlt két hónap alatt tovább növelte a vásárlóközönség elégedettségét az adott településeken, hiszen gyorsan és kényelmesen hozzájutnak a hét minden napján a palackos gázhoz.
* * *
Az eperjesi Mini Coop ABC-ben érdeklõdtünk az eltelt rövid idõszak tapasztalatairól. Gábor Tímea üzletvezetõ elmondta, hogy kis lélekszámú, idõsödõ, kiterjedt tanyavilággal rendelkezõ településükön a disznóvágások idõszakát a húsvéti készülõdés váltja fel, a palackos gáz használata igen elterjedt. Örülnek a vásárlók, hogy az áruház nyitva tartási ideje alatt, reggel 6-tól este 6-ig hozzá juthatnak a PB gázhoz. Az új szolgáltatás bevezetése érzékelhetõen hozzájárul az ABC forgalmának növekedéséhez – válaszolta.                     

(te.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.