Zsúfolt lesz a nyár a Szentesi Tenisz Klubnál

Drahota-Szabó József elnök és Baranyi Imre elnökségi tag az aktuális feladatokról egyeztet,“A 2014-es esztendõt  igen mozgalmas, ám sikeres esztendõnek tervezzük” – mondta Drahota-Szabó József a Szentesi Tenisz Klub elnöke.

– Januárban már megkezdõdött a versenyszezon a Fedettpályás Korosztályos Magyar Bajnoksággal, ahol 9 versenyzõnk  4 éremmel tért haza. Egyéniben  Drahota-Szabó Dorka bronz érmet szerzett, párosban szintén – a frissen Szentesre igazolt párjával – Jánosi Lucával bronz érmesek lettek, míg Mészáros Lotti párosban Magyar Bajnok lett! – újságolta, majd elmondta, hogy a versenyrendezések terén is nagy álmokkal vágtak neki az évnek.
– Megpályáztuk és örömmel mondhatom, hogy a napokban a Magyar Tenisz Szövetség Szentesnek ítélte a korosztályos Vidékbajnokság rendezési jogát, melynek pályázati anyagába a Szentesi Üdülõközponttal, a Kurca-Part Kalandparkkal közösen biztosított vonzó lehetõségeket is beépítettük. A város turizmusa szempontjából sem elhanyagolható, hogy 10 napon keresztül közel 300 versenyzõ és azok szülei fognak Szentesen tartózkodni az ország minden szegletébõl, Soprontól Nyíregyházáig bezárólag.
Ezek mellett három  1.  kategóriás országos korosztályos versenyt, a Senior Vidékbajnokságot és az Országos Sebészbajnokságot is Szentesen rendezik meg idén  – hallhattuk. Az utóbbi kettõvel az amatõr felnõtt tenisztársadalom is Szentesre költözik néhány napra.
– Bízunk benne, hogy sikerül helyi szintû támogatókat találni a versenyek sikeres lebonyolításához, akik akár valódi reklámértéket is látnak majd ezekben az országos versenyekben.  Fontos ez azért is, mert klubunk saját finanszírozásból nehezen tudná a versenyeket megrendezni.
Zárszóként kiemelte a Klub elnöke, hogy büszkék, amiért a vidéki városok közül 2014-ben Szentesen lesz a legtöbb kiemelt tenisz verseny, mellyel nagy felelõsséget vettek a vállukra, ám egyben a szentesi tenisz hírnevét is tovább öregbítik majd.
(dm)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.