Gólyás élménypiac – Legyen ott a rajtnál!

Plakát_04_19 Szentesi Gasztro Piac.Az elõzõ lapszámunkban már hírt adtunk arról, hogy április 19-én a Mûvészetek Házában, annak udvarán, és a Petõfi utca szakaszon újszerû, érdekes program veszi kezdetét, hagyományteremtõ jelleggel.

Amint a mellékelt plakát kicsinyített változata is bizonyítja, a rendezvény a rajthoz érkezett. Szentesi Gasztro- és Kézmûves Piacként minden hónapban ismétlõdve ad lehetõséget helyi termelõknek, kézmûveseknek, mindazoknak, akik saját termékeiket megismertetni, értékesíteni szeretnék.
A szervezõ Szivárvány Mûvészeti Alapítvány célja, hogy a kereslet és kínálat összhangját megtalálja, ezért továbbra is szívesen fogadják a speciális gasztronómiai termékek készítõit, a saját termelvényeiket megmutatni szándékozó termelõket is.
Természetesen egy piac nem mûködhet érdeklõdõk, vásárlók nélkül. Megszólítják ezért a térség lakosságát ezúton is, látogassanak el minél többen, ismerjék meg a portékákat, válogassanak közülük kedvükre, hogy ezáltal is tartalmasabb ünnepük legyen! De mondják el azt is, hogy legközelebb mi-mindent látnának szívesen, milyen irányban bõvüljön, változzon a piac.           
(te.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.