Csodapohár és más okosságok

Dr Lenkei Gábor előadása a Móricz Zsigmond Művelődési Házban. fotó dt. archívA tavasz az újjászületés ideje. A megtisztulással, méregtelenítéssel megfelelõ mennyiségû és minõségû tápanyagra lesz szüksége szervezetünknek. Ezzel együtt az  ideális  mennyiségû tiszta ivóvíz fogyasztásra is oda kell figyelni, mivel  a besûrûsödött salakanyagot ki kell mosatni a szervezetünkbõl.

A csapvíz is fogyasztható például akkor, ha energetizált pohárból iszszuk. Ez a csodapohár néhány perc alatt   kifogástalan minõségû, iható vízzé változtatja azt. Ezután nem kell folyton palackokat cipelni, és a sok mûanyag újrahasznosításáról gondoskodni. Egy pohár tiszta víz bármikor rendelkezésünkre áll. A különleges pohár arra is jó, hogy ügyeljünk környezetünkre.
Hol juthatunk hozzá, ahogy sok, a szervezetünk számára hasznos tápanyaghoz is? A BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ Üzletben (Szentes, Kossuth u. 22.), ahol a vitaminokhoz most sok hasznos információ társul. Ha április 7. és április 19. között 5000 forint értékben Lenkei vitamint vásárol, Dr. Lenkei Gábor könyveit fél áron vásárolhatja meg.
Mindenkinek kívánok tavaszi újjászületést, és békés, boldog húsvéti ünnepeket!
Ötvösné Éva (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.