Jó úton jár a Szentes Junior FC!

U16 és 19-es játékosok.Tisztelt Sportrajongók! Véget ért a 2013/2014-es labdarúgó bajnokság õszi szezonja. Ezúton egy kis összegzés csapataink teljesítményérõl. Kezdjük a legkisebbekkel.

A 2007 és utána született gyerekek idén a megújult Bozsik-programban vettek részt, ahol nem mérkõzéseket játszottak, hanem különbözõ technikai gyakorlatokat hajtottak végre, hétrõl hétre. Mérkõzéseket a téli teremtornákon játszanak, ahol lemérhetik, mit ér eddig szerzett tudásuk.
Folytassuk a sort az U8, U9, U10 és U11-es csapatainkkal. Õk idén õsszel az Interligában és a Bozsik-programban már tétmérkõzéseket játszottak. Erõsségüket az bizonyítja, hogy a tavaly indult Interliga szereplés, amelyben még gyerekcipõben járt egyesületünk, idénre mind a négy korosztály stabil középcsapattá érett. Ez mind megmutatkozott a játékban és a tabellán elfoglalt helyezésben is.
A Bozsik-programban a környékbeli csapatokkal mérték össze erõiket, ahol látszott már az Interliga tapasztalat.  U12-es és U13-as csapat elsõ ízben indult el a számukra kiírt Interligában, ahol van hova fejlõdniük még, de ez nem is csoda, hisz a csapat még csak most kezd ráérezni az új edzõpáros munkájára. Idõ kell, mire a srácok és a mesterek öszszekovácsolódnak. Ennek jele, hogy ugyanez a gárda a Csongrád Megyei Labdarúgó Bajnokság U14-es kiírásában az utolsó három mérkõzését már gyõztesen hagyta el, s a középmezõnybe kapaszkodott fel, a kezdeti sikertelenség után.  U16-os csapatunk a dobogón telel saját bajnokságában. Vadász Béla edzõ gárdája remek õszt tudhat maga mögött, vereséget nem szenvedtek és pontot is csak kétszer vesztettek. Reméljük, hogy a srácok kis szerencsével “behúzzák” a bajnokságot.
U19-es csapatunk, amely szinte megegyezik a fiatalabb csapattal, ezért ebben a korosztályban még koruknál fogva gyengébbek ellenfeleiknél, de nem technikai vagy taktikai szempontból, hanem fizikai téren. Néha a 15-16 éves srácaink 20-21 éves ellenfelekkel játszanak. De az biztos, hogy mire beleöregednek a korosztályba, addigra bárki ellen gyõzelmi eséllyel lépnek majd pályára.
Összességében jó úton jár az egész egyesület, ezt mutatja igazolt játékosaink száma. De aki esetleg még nem sportol és szeretné magát kipróbálni, az jelentkezzen egyesületünknél és tapasztalja meg, milyen is a Szentes Junior FC családjához tartozni. Minden egyes játékosnak, szülõnek, edzõnek és vezetõnek ezúton kívánok sikeres felkészülést a téli teremtornákra és a tavaszi bajnokságra. SOK SIKERT A TOVÁBBIAKHOZ, GRATULÁCIÓ AZ EDDIG ELÉRT EREDMÉNYEKHEZ!!!! HAJRÁ SZENTES JUNIOR FC!!!!

Szabó Zoltán Ferenc
 elnök

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.