Rendeljen az Ételbárból! – Ahogy ön szereti

Ünnepi teríték, illusztráció.Az egész éves hajtást az ünnepi készülõdés még csak tetézheti. Ám az csak rajtunk múlik, hogy minden feladatot magunkra hárítunk-e, vagy megengedünk egy kis segítséget. Az Ételbárt üzemeltetõ Pedro Konyhája Kft. kollektívája szívesen leveszi vállunkról a sütés-fõzés terhét. Lássuk, mi-mindent kínálnak az idei karácsonyra:

Az elmaradhatatlan ponty halászlé idén 1450 forintért kapható adagonként. Kínálnak pl. töltött káposztát, kocsonyát: 990-990 Ft-ért. Akik az ünnepeket sem szeretnék pörkölt nélkül tölteni, a marha pörkölt és a pacal adagonkénti ára egységesen 1490 Ft. S ha mindezeket kiadósnak találnák, idén is készül 2 és 4 személyes sültes tál. Elõbbi 3900.-, utóbbi 7800 Ft-ért, benne Csongrádi töltött csirkemell, Sajtos-fokhagymás tarja, Ínyenc sertésszelet, töltött csirkecomb, és a köretek: petrezselymes burgonya, párolt zöldség, párolt rizs. Mindezt kimondani is fenséges!
Ám az Ételbár saját készítésû házias sütemény ajánlata is bõséges lesz. A karácsonyi bejgli mákos és diós ízesítéssel 1100 Ft/rúd, tejfölös-burgonyás pogácsa 1850 Ft/kg áron rendelhetõ. A csokis-gesztenyés kocka, vanília ráma, karamellás szelet, mézes krémes kilogrammonkénti ára 1950 Ft.
Amint mérlegelnek és jól döntöttek: rendelnek, fontos tudniuk, hogy azt személyesen tehetik meg az Arany János utca 16. sz alatti  Ételbárban december 21-ig.
A készételeket pedig december 24-én 10 és 14 óra között kell átvenni.
Természetesen van mód nagyobb tételû megrendelésekre is.
A további részletekért hívják a 06-20-585-4339-es telefonszámon a munkatársakat. Békés, boldog Karácsonyt, eredményekben gazdag új évet kíván az 

Ételbár csapata (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.