Horgászoknak – Év végi összegzés

A sikeres horgászat fortélyait lesik el a gyerekek. A fotó illusztráció archív tárunkból..Tisztelt Horgásztársaim! Úgy tûnik, lassan beköszönt az igazi tél. Ma reggelre vizeinken vékony jégréteg alakult ki, ami sok helyen délutánra is megmaradt. A -5 fokos hõmérséklet a reggeli napsütéssel igen kellemes idõt varázsolt a maga szépségével.

A befagyott víz felület miatt igen kevés horgásztársunk látogatja a vizeket, a vízpartok nehezen járhatóak, de legfõképpen a Kurca néhány szakasza. Pedig az igazi csuka és süllõ szezon javában tombol, és hallani is lehet szép fogásokról.
Most hétvégén került megrendezésre a versenyszakosztály által szervezett Mikulás kupa, ami már hagyományosnak mondható. Az eredményekrõl pontos információm nincs, ezért errõl következõ írásomban számolok be.
Befejezõdött a Kurca projekt második üteme,  ami a kotrási munkákon túl a zsilipek felújítását is tartalmazta. A szentesi szakaszon a kettes zsilip és az egyes zsilip között teljes kotrás történt, illetve a Berki zsilip újult meg. Reméljük, hogy hamarosan megújul a többi mûtárgy is.
A csónakokat – egy-két kivétellel – határidõre mindenki fegyelmezetten kivette a vízbõl. Ezt mindenkinek megköszönöm.
Aki még nem fizette be a 2013 évi tagdíjat, kérem, tegye meg, mert elveszítheti a tagságát, illetve az év végi fogási napló leadására is figyeljünk oda, és idõben adjátok le azokat.
Írásommal 2014-ben jelentkezem legközelebb, ezért most ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és eredményekben (s persze halakban) gazdag Boldog új évet kívánjak a Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület Vezetõsége és Halõri csapata nevében. Horgásztársi üdvözlettel:

Kalamusz Endre

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.