A koncertorgonista

Rákász Gergely koncertorgonista Szentesen.Rákász Gergely koncertorgonista december 12-én a Hangversenyközpontban koncertezik. A zeneszeretõ közönséget 19 órára várják.

A mûvész nem csak templomokban és katedrálisokban játszik, hanem „Iskola Programot” indított, amelynek keretein belül zenés elõadásokat tart minden tanuló korosztálynak.
2010-ben debütált “Egy Koncert Kékben” címû látványkoncert koncepciója új mûfajt teremtett, pótszékes teltházakkal és ismétlõ elõadásokkal futott, amelyre a klaszszikus zene területén ritkán van példa.
2012. év végén jelent meg Organ Magic címû új albuma, mely az orgonajáték határait feszegeti innovatív megoldásaival. A mûsorból budapesti bemutató és 30 állomásos vidéki hangversenysorozat indult.

Ez utóbbi vidéki fellépések különösen fontosak a mûvész számára, mert egyik kitûzött célja, hogy a vidéki városokban is magas színvonalú élõkoncertek szólaljanak meg. 2008-ban szülõvárosa, Gyõr Kulturális nagykövetének választotta.
A nagyszerû élményt nyújtó hangversenyre jegyek elõvételben 1790 Ft-ért válthatók az ifjúsági házban, a hangversenyközpontban  vagy a Babilon Könyvesboltban.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.