A fodrászmester tanácsai – Egészséges csillogás télen is

Kate Moss a LOréal arca ajánlja az új termékeket.A múlt hónapban a L’ORÉAL Törökországban, luxus tengerparti környezetben Business Fórumot tartott a fodrász szakma Kelet-európai képviselõi számára. Ezen a színes és érdekes programon mintegy kétszáz magyar fodrász között a szentesi Baranyi Róz, a Merlin fodrászat tulajdonosa is részt vett.

– Fantasztikus élmény volt, megerõsítette bennem ez a néhány nap azt az életérzést, amit a L’ORÉAL, ill. a  Kérastase professzionális hajápolási termékek alkalmazása jelent. Nagy sikere volt Zsiga Renáta, a L’ORÉAL nagykövete elõadásának, új gondolatok, apró fortélyok teszik ez által a munkámat még hatékonyabbá, vendégeim kedvére és örömére. A Kérastase új hajformázó termékeivel szívesen kényeztetem magam is a jövõben kedves vendégeimet.
– Mire kell figyelni az õszi hajápolásban?
– Sokan nem gondolnak arra, hogy a nyári tûzõ napsütés mennyire megviseli, kiszárítja a hajszálakat. Itt az ideje néhány kezeléssel gondoskodni a haj szerkezetének újraépítésérõl, mielõtt újabb kihívásként a téli fagyok károsító hatásával is szembe kell néznünk. Másrészt érdemes gondolnunk a hajhagymák õszi megerõsítésére is. Részben itt a szalonban,  a segítségemmel, részben otthon, nagyon kényelmesen és könnyedén végezhetõek el ezek a szükséges és aktuális hajápolási teendõk.
– A fórumon bemutatott termékek milyen pluszt nyújtanak a vendégek számára?
– A „formaalkotó” hajformázás titokzatos kellékeit rejti a Blue Prado termékcsalád, amely már a hajszárítás elõtt kínálja a választás lehetõségét: milyen tartású frizurát szeretnénk. Ennek megfelelõen a „tökéletesítõ” Purple Vision varázsolja teljessé az élményt, melynek lényege a könnyedség és érzékiség. A tökéletes tartás mellett hajunk szabadon mozog. A gyönyörû dús hatás, egészséges csillogás hosszan tartó, hajunkat semmilyen károsodás sem éri a hajformázás során. Bátran ajánlom vendégeimnek, beszéljük meg, megér egy próbát.
– Tudjuk, hogy nem olcsó kezelésekrõl, készítményekrõl van szó. Hogyan válhat mégis többek számára elérhetõvé ez az új hatás?
– Javaslom, hogy ajándékozzanak szerettüknek a nálam kapható ajándékutalványokból, amelyek bármikor mind termékre, mind szolgáltatásra beválthatók a szalonomban. Kiváló ajándék név- és születésnapra, évfordulókra vagy karácsonyra. Így is „belekóstolhatnak” az életérzésbe, amelyet a Kérastase a hajápolásban szolgál. Ha felkeltettem érdeklõdését, elõzetesen idõpontért hívja a 06-30/758-1616-os telefonszámomat.                     (dt.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.