Az újszülöttekért

Az új inkubátor nem az ötödik lenne, az egyetlen.Nem véletlen, hogy az adakozásról, mások segítésérõl számtalan közmondás, és bölcsek által leírt gondolat született. Itt egy kevésbé ismert kínai közmondás: “A rózsát adó kézhez mindig tapad egy kevéske illat.”

Amikor mások életének jobbá tételén dolgozol, a folyamatban közvetve a saját életedet is felemeled. Az elõzõ számban jelent meg egy írás arról, hogy az Újszülött osztály részére új inkubátor vásárlásához több egyéni, vállalati és társadalmi megmozdulás által pénzgyûjtés folyik. Mint az osztály vezetõje, ezúton is szeretném megköszönni ezt az önzetlen felajánlást. Sajnos arra remény sincs, hogy önerõbõl vásároljunk új inkubátort. Ha meg tudnánk venni, ez nem az ötödik megbízható, csendes darabunk lenne, hanem az egyetlen!
Tudom, hogy sokan eddig azért nem tették szokásukká az adakozást, mert nem voltak biztosak benne, hogy a felajánlásuk célba ér. Jelen célunk eléréséhez a Szentesi Hitelszövetkezet egy külön számlát hozott létre, a garancia biztosítása érdekében, melynek számlaszáma: 80600017-10028478.
Az Újszülött osztály a kórház egyik olyan osztálya – a Szülészet mellett – , ahol egészséges kis embereket ápolunk. Nagyon örülök neki, hogy itt dolgozom, mert bár egyre több a fertõzéssel születettek száma, õket kellõ odafigyeléssel maradéktalanul meg lehet gyógyítani. Évente több száz gyermek lát itt napvilágot. Városunknak nincs olyan lakója, akinek rokona vagy ismerõse ne születne itt.
Tisztelettel KÉREM ÖNT, hogy segítsen Ön is! Sok kicsi, sokra megy – errõl szól egy másik közmondás.
Ezúton szeretném hálásan megköszönni mindazok felajánlását, segítségét, akik eddig is önzetlenül támogatták mûködésünket. Talán sokan nem is tudják, hogy a nemrég kapott ágyak, amiket Németországból egy korábban itt dolgozó kollégánk felesége, dr. Gyõry Kiss Ferencné (Dudó) “szerzett meg” intézményünknek, milyen jelentõs szervezési és szállítási felajánlásokat igényelt, hogy Szentesre érkezzen. KÖSZÖNJÜK!

Dr. Tóth Edit

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.