Tisztelt Választópolgárok!

Bajnai Gordon és Komáromi Zoltán Szegeden.Dr. Komáromi Zoltán vagyok, Szentesen születtem, ott jártam általános iskolába és ott érettségiztem a Horváth Mihály Gimnázium kémia-fizika tagozatán.

Pedagógus családból származom: édesanyám óvónõ, édesapám matematika-fizikatanár volt. 
A Szegedi Orvostudományi Egyetemen szereztem diplomát 1980-ban. 3 évig mentõorvosként dolgoztam, majd Szegeden és Szatymazon voltam körzeti orvos.
1997-ben Budapestre költöztünk, jelenleg is ott dolgozom háziorvosként.
1982-ben nõsültem, feleségem dr. Szabó Melinda pszichiáter, aki végzés után a szegedi kórházban dolgozott, emellett az Orvosegyetemen tanított szociológiát. 
Két lányunk van, Eszter és a férje 6 éve végzett a Budapesti Kommunikációs Fõiskolán. Kisebbik lányunk Kinga szintén a BKF hallgatója. Iker unokáink 4,5 évesek.
36 évesen lettem a Szakmai Kollégium tagja, 1998-ban beválasztottak a Magyar Orvosi Kamara elnökségébe, ahol titkárként, majd alelnökként dolgoztam. 2005-tõl 8 évig a háziorvosok országos szakfelügyelõje voltam.
2013-ban lettem a Haza és Haladás Egyesület tagja. Most az egységes baloldal országgyûlési képviselõje vagyok Csongrád megye 3. választókerületében.
Több, mint 30 éve gyógyítom a betegeimet, közel 20 éve iparkodom azon, hogy a háziorvosi szakma tekintélye és szakmai súlya növekedjen. Szeretném, ha az egészségügy úgy mûködne, hogy a betegek lakóhelyüktõl és társadalmi helyzetüktõl függetlenül hozzájuthassanak az egészségük megõrzését-visszaállítását célzó eszközökhöz, szolgáltatásokhoz.
Szabadidõmben jó zenéket hallgatok, sokszor élõben is. 10 éve vigyázok az Omega koncerteken és azon kívül is a fiúk egészségére. (Hál’ Istennek eddig kevés dolgom akadt.)
Kedvenc idézetem a SZOTE egykori rektorától, Petri Gábor professzortól származik: „Igazat mondani és megmondani az igazat, két különbözõ kategória. Az egyikhez elég a tisztesség, a másikhoz nagy adag bátorságra van szükség.”
Fizetett választási hirdetés!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.