Ismét Cserke Vitéz Napok – A Beatrice Cserkeszőlőn

BeatriceA nagyközség önkormányzata július 19-21. között hetedik alkalommal kellemes kikapcsolódásra hívja a Cserke Vitéz Napokra a községbe és a fürdõbe látogatókat.

Péntek délután 15.30 órakor kezdõdik a rendezvény a Varga Banda gólyalábas társulat mûsorával. A megnyitó után lesz huszár, harcmûvészeti bemutató. Fellép a szentesi Jövõnkért Néptánccsoport is. 19.30 órától Tihanyi Tóth Csaba operett társulata nosztalgia show mûsorát nézheti meg a közönség.
Szombaton ökörsütéssel kezdõdik a nap. Délután nagyon sok program várja a látogatókat. Kiemelhetjük a Cserke Vitéz, Cserke Úrhölgy választást a fürdõben (15 óra). Miss Cserkeszõlõ Országos Szépségkirálynõ választás 16 órától. Közben fellép Keresztes Ildikó és Baritz Gergõ, Dukai Regina. 18 és 20.30 órakor a Bandiera zászlóforgató csoport, 21 órától a Beatrice szórakoztatja a közönséget.
Vasárnap Cserke Vitéz Fúvószenekari Fesztivál lesz a fürdõben. Este 21.30 órakor zárul a rendezvény, melynek ideje alatt minden nap 12 és 16 órakor a fürdõ bejáratánál ágyútûz lepi meg a vendégeket.                   

 (dm)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.