Mi újság a tenisz klubnál? – Lotti országos ranglistavezető

Mészáros Lotti korábbi sikerei idején.A Szentesi Tenisz Klub megújult vezetõségének Drahota Sz. József elnök irányításával sikerült elérni, hogy a város önkormányzatával megkötött szerzõdés alapján május hónaptól már a klub üzemelteti a Széchenyi ligetben a teniszpályákat. A klubház teljes felújítás alatt áll, új eszközöket, bútorokat vásároltak.

Jelenleg az elektromos hálózatot, fûtést és a vízvezeték rendszert cserélik és új nyílászárók kerültek a klubházra. A felújítási munkálatok városi finanszírozásból, pályázati, szponzori pénzekbõl, ill. saját bevételbõl valósulnak meg – említette Bakos László vezetõedzõ, aki büszkén számolt be az eredményekrõl is.
– Balatonbogláron az Országos Vidékbajnokságon, ahol hét fõvel vettünk részt, a 12-es fiú és lány korcsoportban harmadik helyezést értünk el. Név szerint: Kovács Zita, Drahota Szabó Dorka, Sarusi-Kis Lídia. A fiú csapat tagjai: Juhos Tibor, Lindák Zoltán, Erdélyi András, ill. a 14 éves korcsoportban Grunner Benedek vett részt. Egyéniben Kovács Zita Vidékbajnok, Drahota Sz. Dorka bronzérmet szerzett. Párosban: (Kovács-Drahota) ezüst, míg fiú egyéniben Juhos Tibor második lett – újságolta.
Mészáros Lotti Százhalombattán egy nemzetközi versenyen L16 kategóriában egyéniben mind párosban megnyerte a tornát. Horvátországban Lotti élete elsõ nemzetközi korosztályos tornáját sikerült megnyernie mind egyéniben, mind párosban.
Szolnokon Lindák Zoltán F12 a Vidékbajnokságon harmadik helyezést ért el. Bakos László vezetõedzõ elmondta, hogy a szakmai munkákat és sikereket dr. Zsiga László, Varga Péter és õ maga gardírozta. Mészáros Lotti az eddig felsorolt eredményei alapján jelenleg  korosztályában ranglista vezetõ.
A Szentesi Tenisz Klub elnöksége tovább folytatja a tenisztanfolyamokat a pályán. Július 22, augusztus 6. lányoknak, fiúknak 6-14 éves korúaknak, míg a felnõtteknek korosztály nélkül. Jelentkezni a teniszpályán lehet.                     
Dömsödi Mihály

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.