Ha csütörtök, akkor Táska utca – Mit rejt a kincsesládánk?

Mit rejt a kincsesládánk?A tavalyi nagy érdeklõdésre tekintettel idén ismét lesz Táska utca a Heuréka Bõrdíszmû-, Játék- és Ajándék Üzlet elõtti teraszon.

Korábban érkezett a jó idõ,  ezért csütörtökönként  ismét életre kel a Kossuth utca 15/A. (Kereskedõház emeletén lévõ) Táska utca.  Megunt, ám jó állapotú, más számára még használható táskáját elhozhatja, fogasra akaszthatja, és választhat helyette ingyenesen a mások által behozott táskákból.
Idén is lesz lehetõség arra, hogy vadonatúj, divatos táskák közül árengedménnyel találjanak rá kedvencükre, vagy megismerkedjenek az üzlet gyermekjáték és ajándéktárgy kínálatával is.
S ez még nem minden! Az üzletben található egy kincsesládika. A kedves vásárlón múlik, hogy belenéz-e, kíváncsi-e a tartalmára. Ez a titkos ládika remek lehetõséget nyújt arra, hogy kincseibõl saját részre, vagy ajándékba akár árengedménnyel is lehessen vásárolni különleges, értékes ajándékokat. Nem kell mást tennie, minthogy az üzletben jelezze: szeretné megismerni, mit rejt a ládika.
Amennyiben az üzlet kínálatáról szeretne többet megtudni, vagy kérdése van a Táska utcával kapcsolatban, az üzlet levélcíme: heurekaszentes@free-mail.hu. Ne feledje, az üzlet a város szívében csak önre vár!
Kép és szöveg: dite (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.