Adjunk támogatást a közbiztonságnak!

Jobbik Magyarországért Mozgalom.Tisztelt Szentesi Polgárok! Adjunk támogatást a közbiztonságnak!
A Szentesi Képviselõ-testület márciusban tárgyalta és fogadta el a városi Rendõrkapitányság beszámolóját településünk közbiztonságáról.

Az anyagból kiderült, mindösszességében javultak a felderítési mutatók, de szüksége van a szentesi Rendõrkapitányságnak a helyi döntéshozók hathatós segítségére: pl. térfigyelõ kamerarendszer kiépítése és annak folyamatos bõvítése;  illetve a lakóközösségek összefogására, támogatására is.
Mi, a Jobbik Szentesi Alapszervezete, kitüntetett figyelemmel kísérjük a közbiztonság alakulását!
Mind a Képviselõ-testületben, mind a közösségünkben, mind a magánéletünkben megteszünk mindent annak érdekében, hogy Városunk nyugodt és biztonságos legyen. Az elmúlt hónapokban a zártkertek biztonságát, a kerékpár – lopásokat, a besurranó tolvajlásokat és játszótereink nem rendeltetésszerû használatát láttuk kritikusnak. Elhatároztuk, hogy a lehetõ legsûrûbben tartunk lakossági fórumokat, ahol a közbiztonság kiemelt téma lesz. Mi a segítséget a lakosságtól a problémák jelzésében kérjük, amit tolmácsolni fogunk a Képviselõ – testület és a hatóságok felé.
Ennek tükrében a következõ lakossági fórumunkat május 14-re, keddre, 18 órára a Klauzál utcai óvoda szomszédságában lévõ VUK játszótér mellé hirdetjük meg.
A lakossági fórumot Szabó Zoltán Ferenc önkormányzati képviselõ és Bocskay Csaba a Mûvelõdési, Oktatási, Ifjúsági és Sportbizottság tagja, a Jobbik Szentes elnöke tartja meg.
Számít az Ön véleménye, szóljon bele bátran a közéletbe!!!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.