Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ – “Ahol a gyógyulás felüdülés”

Pilllanatfelvétel az élménymedencéről.Mivel várja vendégeit a cserkeszõlõi Fürdõ és Gyógyászati Központ az idei évben?

A 2013-ban is a tavalyi áron vehetik igénybe a fürdõ szolgáltatásait Vendégeink, az év minden napján. A felnõtt belépõ továbbra is 1.600 Ft-ba, a kedvezményes (nyugdíjas, diák, gyerek) 1.200 Ft-ba kerül. Délutánonként kedvezményes belépõkkel várjuk a fürödni, kikapcsolódni vágyókat.
Május 1-tõl szeptember 30-ig teljes kapacitással üzemelünk. Továbbra is igénybe vehetõ az összes kül- és beltéri medence a hozzájuk tartozó élményelemekkel, ide tartozik a Magyarországon egyedülálló, kétpályás ponyvacsúszda is. Ezen kívül minden évszakban gazdag vízi élmény választékot biztosítunk óriáscsúszdával, sodrófolyosóval, hullám- és élménymedencével.
A gyógyulni vágyókat várja a Gyógyászati Központ, ahol többféle kezeléssel és szolgáltatással segítjük Betegeink mielõbbi felépülését.
Az év során számos rendezvénnyel, programlehetõséggel szolgálunk Vendégeinknek a fürdõ területén, valamint a Cserkeszõlõi Sportpályán.
Milyen rendezvények kerülnek megrendezésre Cserkeszõlõben?
Ünnepnapjainkon (Pünkösd, Gyereknap, Államalapítás, Advent, Szilveszter) színes programokkal készülünk, valamint VII. alkalommal kerül megrendezésre a Cserke Vitéz Napok (július 19-20-21.) A 3 napos rendezvény során neves sztárvendégek lépnek fel, például Tihanyi Tóth Csaba, vagy a Beatrice.

A gyógytorna is rendszeres.

A település a korábbi évekhez hasonlóan az idei évben is megrendezi a Nyugdíjas Találkozót (június 1-2.), Falunapot (augusztus 19.) és a Szüreti Bált (szeptember 21.).
Mit érdemes tudni a Gyógyászati Központról?
A cserkeszõlõi gyógyfürdõ a gerincbetegségek gyógyítására specializálódott. A Gyógyászati Központban kétféle – reumatológia és bõrgyógyász – szakorvosi rendelés folyik, melyekre az ország egész területérõl fogadunk betegeket. A szakorvosi vizsgálatok várakozási idõ nélkül történnek!
 Az OEP által támogatott kezelések közé bekerült a 18 éves kor alatti csoportos gyógyúszás is, melynek keretében 4-15 fõs csoportokban a betegség jellegétõl, az életkortól és az úszás tudásszintjétõl függõen kerül sor a foglalkozásokra. A gyógyúszás segít megelõzni a különbözõ betegségek kialakulását, valamint a már meglévõ betegségek gyógyulását eredményezi. Javítja a gerinc különbözõ deformitásait, javítja a tartási rendellenességeket, kedvezõen befolyásolja a keringés- és légzõ rendszert, jó hatással van az idegrendszerre.
Speciális kezelések igénybevételére is van lehetõség úgy, mint McKenzie gyógytorna, nyirokmaszszázs, izomkontroll, szoma-tika. Kiemelendõ még a lengyel bochniai sóbányák hangulatát idézõ gyógysó-szoba, amely légúti betegségek megelõzésére és kezelésére kiválóan alkalmas. Használata OEP által nem támogatott, a mindenkor érvényes árlista szerint kell fizetni érte.

Fenyvesiné
 Pásztor Hajnalka
kulturális szervezõ
Zsombik Miklós
egészségturisztikai
referens

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.