Ízelítő a BABOR 2008. évi újdonságaiból

Babor_embléma.jpgMindent, és amennyit csak lehetséges a természetbõl! – tarják a nagy múltú szépséggyár fejlesztõi. Az ötven éves tradíció kötelez. A termék legyen egyedi, sohasem középszerû, letisztultan elegáns megjelenésû.

Az új ampullák, radírok, maszkok, ápolókrémek cellulit- és testkezelõ finomságok felsorolása helyett egy bõrmegújító ENERGIA-kezelés rövid leírásával szeretném az Önök szépségétvágyát felkelteni. Íme:
Az átöltöztetett és kényelembe helyezett vendég bõrének  elõkészítése puha selymes habbal kezdõdik, majd ezt vérbõségfokozó zselével a bõr vitalitását mérõ teszt követi.
A radír szerepét egy gyümölcs coctail tölti be, fagyasztva szárított (ehetõ-iható tisztaságban) pisze, alma és ribizli darabkák, papaya enzimmel mixelve, enyhe gyümölcssav hatással. Lemosása után a megnyílt, felszabadult bõrállapot várja a hatóanyagok sorát, melyek közül elsõként – az Energezing Oxigen Fluid “oxigén injekció, tû nélkül” egy – az orvoslásból kölcsönvett molekula, és a kis életmûvész havasi gyopár esszenciájának elegye táplálja a bõrt.
Közben a kellemes  hõfokra temperált duci lávakövekbõl 2 a tarkó alá, 1 pedig az életenergia központjára, a köldökre kerül.
A kezelés fénypontja a maszszázs, a már sokak által kedvelt Mimical Controll krémmel. Szelíd botox hatás az itáliai churry kivonatával. A szem környéke speciális anyagokkal külön figyelmet igényel.

Nagyné_Szabó_Ilona_kozmetikus_mester_munkában.jpg 

Még egy oxigén fluid plusz egy Lipid Repair (a fehér  csillagfürt erejével) kerül a púder finomságú iszapmaszkba, mely így a bõr- és a nedvesség egyensúlyát állítja vissza. A kellemesen meleg lávakövek ellenpontozásaként a krémszerûre kikavart pakolást hideg, (melegben jeges!)rózsavízben fürdõztetett, legömbölyített rózsakvarccal masszírozom.
A full szervizhez tartozik a bonusz, a fejbõrbe masszírozott hajvesztés elleni kúra egy fiolája. Közben észrevétlenül eltelt a másfél óra, a testet-lelket gyönyörködtetõ relaxáló muzsika is lejár, egy decens smink kerül a gyönyörû fényû bõrre, mely fémjelzi, hogy a márka kötelez.
Ha Ön ilyen BABOR “rituáléban” szeretne részesülni, szíves érdeklõdését szeretettel várom a (63) 313-346, vagy a (30)395-2823 telefonon az
ILI KOZMETIKÁBAN
Nagyné Szabó Ilona
kozmetikus mester

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.