Jeles alkalmakra értékálló csecsebecsék

Swarovski kristályok illusztrációIsmét eltelt egy hónap, és a Heuréka Bõrdíszmû-, Játék-, Ajándék Üzlet újabb ötletekkel szolgál a közelgõ ünnepekre.

Vajon mit rejthet az itt látható kép? Annak bizony csak a fantázia, vagy még az sem szabhat határt. Nemsokára itt a ballagás, anyák napja majd a pedagógusok köszöntése. A Heuréka újdonságokkal szolgál az ünnepelteknek. Bõvült az üzlet kínálata olyan értékálló csecsebecsékkel, amelyek a fiatalabb és idõsebb hölgyek számára egyaránt örömteli meglepetést jelenthetnek, akár ballagó diákok adják pedagógusaiknak, akár a barátok a ballagó lányoknak. Gyermekek az édesanyjuknak… Lássunk néhány példát erre: Swarovski kristályokkal díszített tollak, azokhoz színben illõ valódi bõr tolltartók, irattartók, táskák, kabala medálok, kristállyal díszített telefon-, táskatartók, telefonékszerek, ékszer garnitúra, kézi tükör, s még több a nõi táskába való apró cucc.
Természetesen a férfi tanárok számára is praktikus táskák, irattartók találhatók az üzletben. A szakmához illõ kedves tárgyakból válogathatnak ajándékot zenetanárok, vagy mezõgazdasági ismereteket oktató tanárok számára. Gesztus értékû, köszönõ ajándékokkal, borítékba való érdekes reprodukciós átdolgozásokkal, könyvjelzõkkel is örömet lehet szerezni.
Ha egynél több ajándékra lenne szükség, célszerû mielõbb felkeresni az üzletet.
A Swarovski kristálylyal készült ajándéktárgyakat magyarországi cég készíti. Ennek az az elõnye, ha az ajándéktárgy meghibásodna, a javítás is lehetséges. Sokáig örülhet a megajándékozott különleges ajándékának.

D. T. (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.