Új arculatú Kiséri Napok – Programelőzetes

Olasz Etelka mesélt a Szent Anna utcai óvodában.Május 10. és 17. között ismét sor kerül a Kiséri kulturális és ismeretterjesztõ napok eseményeire  a városrészben.

Tavaly már, rendhagyó módon, a városrész intézményeiben, a bölcsõdében, óvodákban, oktatási intézményekben  rendezett tartalmas mûsorokat, programokat a Kiséri Napokat szervezõ Mosolygósabb Régióért Egyesület. Nem lesz ez másként az idén sem. A helyszínek azonban kibõvülnek pl. a Gondozási Központ II. sz. Idõsek Klubjával, ahol irodalmi összeállítás és gasztronómiai vetélkedõ szórakoztatja a bejáró idõseket.
Május 16-18. között hagyományteremtõ szándékkal kerül sor a Kiséri Vállalkozói Napokra, amely új és egyedi módon hozza közelebb a városrész vállalkozóit a város vásárló közönségéhez. Idén is sor kerül a hajdani  Háziipari Szövetkezet dolgozóinak találkozójára, és még sok más érdekes ötlet valósulhat meg. A teljes programról jövõ havi számunkban olvashatnak.
Várjuk továbbá a Kisérben gyûjteményekkel rendelkezõ lakosok jelentkezését (néprajzi, termény, kézimunka, stb.). 06-20/9837-226.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.