Minőségi sonkák helyi vágóhídról – Felezve, kérjék előre

Minőségi füstöltáru Derekegyházáról.A Brillír Kft. Sertés- Juhvágó és Húsfeldolgozó Üzemének Húsvéti ajánlata a következõ:

Az idei évben viszonylag korán ünnepeljük a Húsvét napját. A Brillír Kft. ennek megfelelõen a szilveszteri mulatságok után nem sokkal elkezdte a közkedvelt húsvéti sonkák gyártását. A hagyományos gyártási technológia betartása megköveteli az elégséges pácolási- érlelési idõ betartását. Boltjainkban kapható Parasztsonka, Parasztlapocka, Hálós sonka, Füstölt tarja, Füstölt csülök, kizárólag ezúton készül.
Nagy örömünkre a tavalyi évben a hatóság által készített minõségi felmérésen termékünk a legmagasabb értékelést kapta, számos más gyártóval való összehasonlítás során.
Az idei évben is lehetõséget biztosítunk a felezett Parasztsonkák vásárlására. Nagyban segítené kollegáink munkáját, ha a Kedves vásárlók elõre jeleznék Mintaboltjainkban ezen igényüket.
A sonkafélék elkészítése elõtt ne feledkezzünk meg a sonka elõáztatásáról. A fõzés megkezdése elõtt legalább egy nappal áztassuk be a sonkát annyi vízben, hogy az ellepje. A vízbe rakjunk egy csipetnyi sót, így hatékonyabb az áztatás. Ezután jöhet a lassú fõzés, a sonka méretétõl függõen.
Áldott Békés Húsvéti Ünnepeket Kívánunk és sok szeretettel várjuk Kedves vásárlóinkat boltjainkban:  Szentes, Rákóczi u. 2., Szentes, József A. u. 14., Szentes, Jókai u. Hunor Coop ABC., Mindszent, Köztársaság tér 11., Szarvas, Vasút u. 60., Szeged, Mars tér Nagy csarnok és Csongrád, Fõ u. 20-24.

Tápai László
üzemvezetõ

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.