Az ország legjobb profi mixereivel – Vendéglátósok napja

FlyerSzentesen a Pano Sport Pub ad helyet május 25-én az Országos Wenneker Mixer Verseny megrendezéséhez.

– Az elmúlt évben februárban tartottuk a mixer versenyt, szakadó hóesés és egyszerre több esemény is volt a városban. Jó barátommal, Kalydy Gábor Péterrel találtuk ki és úgy döntöttünk, hogy idén sokkal nagyobb rendezvényt szeretnénk szervezni. Mindezt Bodzás Balázs fõszervezõtõl (képen) halljuk.
– A Pano Sport Pubban fõnökeimtõl minden támogatást megkapok a versenyhez. A szponzorok keresése van most folyamatban.
Balázs elmondja, meghívásos versenyre készülnek. Budapestrõl, Szolnokról, Szegedrõl, Debrecenbõl fognak érkezni, és természetesen Szentesrõl Ódor András csatlakozik,  aki most Budapest egyik legjobb bárjában dolgozik. Már vissza is jelezte, hogy részt vesz.

Bodzás Balázs - nagyobb rendezvényt tervezünk mint a tavalyi volt

Ellátogat hozzánk továbbá olyan versenyzõ is, aki már világversenyeken bizonyított. Meghívást kaptak Magyarország legjobbjai, az elsõ húsz kiválóság részvételére számítunk – sorolja.
A programról röviden, néhány érdekességet emelünk ki: A szegedi mixeriskola tanulóinak versenyére is sor kerül, amikor csak koktélt készítenek elegáns technikával. Lesz likõr vakteszt, a mixeriskola tanulóinak Flair versenye, Speed Working verseny, Showman Ring, DJ verseny, I „Daiquri” Mixer verseny, II. Wenne-ker Szentes Open, stb. A verseny alatt italakciókra lehet számítani, a belépés is díjtalan lesz.
– A rendezvény minden korosztály számára nyitott, számítunk minden érdeklõdõre a Pub elõterében – teszi hozzá.

Kép és szöveg: dömi

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.