“Norbi Update” Szentesen – Egészségesen könnyebb!

Ízelítő az üzlet gazdag kínálatából.–  Az egészségtudatosság jegyében október 4-én nyitottuk üzletünket; franchise hálózaton belül – helyi vállalkozásként. Szentesen, a posta épületével szemben találnak bennünket a vásárlók és érdeklõdõk. Hétfõtõl péntekig frissen sült pékáruval, többféle kenyérrel (sokmagvas, medvehagymás, szeletelt), kiflivel, zsemlével, kornspitz-zel, pizzákkal várjuk a vásárlókat 6.30-tól 18 óráig, szombaton 7-12 óráig – invitál mindenkit a Nagy házaspár.

– Termékeink jellemzõirõl röviden elmondhatjuk, hogy szénhidrátcsökkentett, cukormentes, alacsony glikémiás index-szel rendelkeznek, így cukorbetegek, allergiás problémákkal küzdõk, fogyni, vagy “csak” a súlyukat tartani vágyók is nyugodtan fogyaszthatják.
Ajánljuk szíves figyelmükbe új termékünket, az 5 g. magvas cipót, melynek 100 grammjában 4,9 g. a szénhidráttartalom. (A hagyományos fehér, vagy félbarna kenyerekben 50-55 g!)
Elõrendelést erre a termékre is felveszünk – hallhatjuk Nagy Tibortól, aki így folytatja az üzlet bemutatását: 

– A boltban vásárolhatók készételek is, de aki szeretné otthon elkészíteni egészséges ebédjét, vacsoráját, sütési, fõzési kellékek széles választékát találja, így lisztek, zsemlemorzsa, körettészták, fûszerek, szószok, édesítõk, dzsemek, házi vaj, sajtok állnak rendelkezésére.
Segítség lehet a receptgyûjteményünk is! Dietetikus segítségével tanácsokkal is tudunk szolgálni az ételek összeállításában, elkészítésében. Akinek viszont nincs ideje fõzni, menüt is rendelhet nálunk, nyitvatartási idõben bármikor átveheti az üzletben.

Péksütemények Norbi Update módra.

Nagyné Gabi megerõsíti, sajnos egyre több szülõ jön be hozzájuk, hogy a kisgyermeke cukros, allergiás stb. Nekik is ajánlják ezeket a termékeket: csokoládék, bonbonok, pudingok, shake-kek, mûzlik, jégkrémek, torták, poharas krémek, joghurtok, ripszek, ropi, perec. Aki nassolni szeretne, vagy édességre vágyik, de fél a kilóktól, ezeket a termékeket nyugodtan fogyaszthatja. Nagy sláger a ribizli lekváros isler, a sült marcipános szív és a túró rudi.
– A tavasz közeledtével egyre többen keresik a 6 féle ízben kapható gyümölcsitalokat, szörpöket, teákat és nem utolsó sorban az Update1 sört – teszi hozzá.
De várják vásárlóikat sportitalokkal is, amelyek segítik a fogyást, az izzadást, vízhajtó hatásúak, valamint az izomláz is könnyebben viselhetõ.
– Vannak-e olyan vevõbarát akcióik, amelyeket érdemes külön is figyelemmel kísérni?
– Folyamatos napi, illetve szezonális akcióink vannak. A regisztrált cukorbetegeknek 10% kedvezményt adunk, továbbá aki 2.000 Ft felett vásárol, törzsvásárlói kedvezményre jogosult. Érdemes tudni azt is, hogy minden nap a zárás elõtti órában a péksüteményeket 30% kedvezménnyel árusítjuk.
Ismerkedjenek meg az egészségtudatos táplálkozás új vívmányaival, vagy a 0630/849-6202, ill. 63/311-625-ös telefonszámokon is érdeklõdhetnek. Norbi Up-date, higgyék el, egészségesen minden könnyebb.  “Áldozz az életed minõségére többet most, mint késõbb gyógyszerekre!“             
(x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.