Bio teák az egész család számára

A teakóstoló Fotó dt.Február elsején 10 éve, hogy megnyitott a Bolt az Egészséghez Üzlet Szentesen, a Kossuth u. 22. szám alatt. Egy fantasztikus teakóstolóval már a jeles évfordulóra is emlékeztek.

Magyarországon másfél éve forgalmazzák a Neuner’s gyógynövény teákat. Takács Jenõ (képen) értékesítési vezetõ elmondta, hogy húsz féle, prémium minõségû termékbõl válogathatnak a fogyasztók, ám érdemes kicsit többet megtudnunk a tradicionális cég történetérõl is.
A Neuner’s 1884 óta áll a természetes egészségmegõrzés szolgálatában. Alois Neuner alapította, aki az ausztriai Tirolban és környékén közismert gyógyító volt, majd lányának adta tovább. Unokája, Hans,  a gyógyteák receptjeinek máig titkos tudója, sikeres gyógyító tevékenységéért mind az osztrák kormány, mint a Pápa elismerését magáénak tudhatta. Az õ lánya, Doris a cég nemzetközi karrierjét bõvítette, és adta át 2009-ben lányának, Stephanie-nak a cég irányítását. A fiatal hölgy mottója: „jobb megelõzni, mint gyógyítani”.
Lám, ilyen egy öt generációs sikertörténet, mely a gyógynövények termesztésén, feldolgozásán és forgalmazásán alapul.
A teljes termékskála megvásárolható már a Bolt az Egészséghez üzletben is, közülük Takács Jenõ segítségével három kiváló és elismert terméket emelünk ki. Az egyik a Bio vöröshe-re tea, amely a hölgyek számára mindenkor ajánlott, de különösen   menstruációs panaszok esetén. Az elfeledett gyógynövény valódi reneszánsza napjainkra tehetõ. Kiváló gyulladáscsökkentõ, hurutoldó és vértisztító hatása miatt azonban mindenki fogyaszthatja, kiváló vese, máj vagy epeproblémák kezeléséhez is. Ezt a különleges terméket csak a Neuner’s forgalmazza.
A 2011-es év legjobb Bio teája lett Angliában a cég baba teakeveréke, amely már 1 hetes kortól adható. Megelõzhetõk általa a picik emésztési problémái. De a kismamák is nyugodtan fogyaszthatják a terhesség ideje alatt. Ez a tea Magyarországon a hónap új bioterméke ezüstérmese is lett – hallhattuk.
Ugyanilyen kiválóság az Angliában 2011-ben “Best of Best” díjas, “legjobb bio szoptatós  tea“ cím nyertes Anyatejserkentõ Bio teakeverékük. Csak a legjobb minõségû, tiszta, vegyszermentes bio alapanyagok biztosítják a legjobb hatást és az eredeti ízt. Tudjon meg többet a teacsaládról a Bolt az Egészséghez Üzletben.
Kép és szöveg: – dite –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.