“Utazás” kiállítás

Illusztráció.jpgSzentes Város Önkormányzata a csongrádi önkormányzattal közösen idén is részt vesz a települések legnagyobb vendégváró seregszemléjén, a fõvárosi “Utazás” kiállításon.

Mészáros Zsuzsanna, a polgármesteri hivatal kabinetirodájának vezetõje érdeklõdésünkre elmondta, hogy a február 28. és március 01. közötti presztízsvá-sáron a két kistérség közösen,  húsz négyzetméter területen mutatkozik be. Az elmúlt évhez képest csökkentették az alapterületet, ezáltal a költségeket is, ám abból a megfontolásból, hogy három regionális vásáron is ott lehessenek. Így bemutatkozik a két kistérség együttesen a Debrecenben március 28. és 30. között, a Miskolcon április 03-05-ig, valamint a Veszprémben április 12-16-ig rendezett kiállításokon.
Mészáros Zsuzsanna kérdésünkre kiemelte, hogy a fõvárosi tradicionális kiállítás hatékonysága megsokszorozódhat, ha a vidéki helyszíneken is ott lehetnek. Legalább tíz féle városi és kistérségi kiadványt kínálnak a helyi lehetõségekrõl, bízva a sok féle közönségigény érdeklõdésében, fogékonyságában.
Ha a formabontó vállalkozás hatékonynak bizonyul, jövõre még több vidéki helyszínt választanának a bemutatkozásra. 
 – dite –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.