Horgászáruház – Év végi összegzés

Boldog ünnepeketHárom éve üzemel a Horgászáruház Szentesen az Arany János utca 16. szám alatt. Gulyás János üzletvezetõ ezúton is megköszöni a helyi horgászok egész éves bizalmát.

– Örömmel mondhatom, hogy az eltelt idõ alatt sikerült a stabil vásárlóink körét tovább bõvíteni. A rugalmas kiszolgálást és a bõséges áruválasztékot jelölik meg, amikor elégedettségükrõl érdeklõdünk. Beszállítóinkkal jó együttmûködésben a legkedvezõbb árakat igyekszünk kialakítani a számukra, és az idény jellegû termékek esetében is jelentõsek a kedvezmények – összegez.
– Karácsonyra mi a különleges ajánlatuk?
– Üzleti kapcsolatot alakítottunk ki az Energofish webáruházzal. Érdemes a kedves horgásztársaknak böngészni a www.energofish.hu honlapjukat, mert ha a kosárba kiválasztott termékeket a mi áruházunkban veszik át, kivételes kedvezményt tudunk biztosítani a vételárból.
Továbbra is kaphatók a Horgászáruházban vásárlási utalványok. Ezt inkább a családtagok figyelmébe ajánljuk, tipp a karácsonyi ajándékozáshoz.
Az üzletvezetõ azt tanácsolja a horgászoknak, hogy ebben az idõszakban, amikor csend van a vizeken és pihennek a horgászok, nézzék át  felszereléseiket, hogy a tavaszi szezonkezdetre idõben fel tudjanak készülni. A már megunt, de még ép felszerelések bizományosi értékesítését tovább folytatja az áruház, fontos erre, és a megfelelõ cserére is már most gondolni.
– dite-  (x)

Jövõre is folyamatos
akciókkal, minõségi
áruválasztékkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Boldog karácsonyi
ünnepeket,
eredményekben gazdag új esztendõt kívánunk:
a Horgászáruház
munkatársai

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.