Konrád szentesiként Kecskeméten focizik – Profi kapus szeretne lenni

Verebélyi Konrád (17) már 8 évesen a Szentesi Farkasok csapatában ismerkedett a labdarúgás alapjaival. Janiga László volt az edzõje, akinek azóta is hálás, és ezúton is szeretné megköszönni, hogy megszerettette vele ezt a sportágat.

A Szentesen töltött három év csak megerõsítette abban az azóta mezõgazdasági szakközépiskolás fiatalembert, hogy a folyamatos edzésnél és a gondos helytállásnál nem lehet számára fontosabb. A sport szeretetét szüleitõl örökölte. Azt tanulta, hogy minden edzésen a legjobbat kell nyújtania. Soha nem adhatja fel, mert elõbb-utóbb a szorgalmas  munka eredménye beérik.

Konrád egyetlen edzést sem hagy ki, keményen dolgozik, aminek eredményeként a Kecskeméti Torna Egylet három csapatában számítanak rá. Az U18-asokkal az NB I nyolcadik helyén végeztek, ami szerinte már csak azért is szép eredmény, mert a tizenhat csapatos bajnokságban csupa kiválóság, köztük a FRADI és az Újpest volt az ellenfél. Tagja a felnõtt keretnek, és a KTE II. tartalék csapatának is. November 26-28-ig meghívást kapott a Pest megyei Telkiben a válogatott keret számára rendezett edzõtáborba, ahova a 95-ben született legjobb játékosok mehettek el.
Amint céljairól kérdezem, az érettségit teszi elsõ helyre, azonban az is egyre inkább foglalkoztatja, hogy profi focista szeretne lenni. Januárban kezdõdik az újabb felkészülés, lesz tehát módja bizonyítani.
– szerk. –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.