Ránéz, és jó kedve lesz…

… kerüljön ilyen táska, pénztárca, játék a karácsonyfa alá. A felfrissült ablakok a Heuréka Bõrdíszmû-, Játék és Ajándék Üzlethez tartoznak. Ebben a hónapban arra keressük a választ, miért érdemes a kis boltokat elõnyben részesíteni az ajándékok megvásárlásakor.

Horváthné Anna, a Kereskedõház emeletén található üzlet tulajdonosa azt tanácsolja, senki ne hagyja az utolsó pillanatokra az ajándékok beszerzését. Áru mindig akad a polcokon, azonban a halogatás megalkuvásra kényszeríthet, akár még a minõség rovására is. Nem szabad ebbe beletörõdni – mondja.
– Milyen elõnyöket nyújt a kis bolt a multikkal vagy az internetes vásárlással szemben?
– Az egyik elõny, hogy itt vagyunk a központban. Az árukészlet áttekinthetõ, és a vásárló nyugodt körülmények között gyõzõdhet meg arról, hogy minõségi árut választott. A minõségre pedig az a garancia, hogy van idõm minden egyes terméket alaposan átvizsgálni, mielõtt a polcra teszem. A játékokat ki lehet próbálni. Az a jó választás, amikor a gyerekek  vágynak megfogni egy játékot.
– Sokan úgy vélekednek, hogy egy kis bolt biztosan drága. Miért nincs így?
– Minél nagyobb egy üzlet, annál magasabbak a fenntartási költségei, tehát nagyobb árréssel kénytelen dolgozni. Én arra törekszem, hogy az áraim teljesen arányosak legyenek a minõséggel. Mindent meg tudok tenni azért, hogy a vásárló valóban azt a terméket kapja, méghozzá a lehetõ legkedvezõbb áron, ami az elképzeléseinek megfelel.
– Persze az is megoldás lehet – teszi hozzá -, hogy a családtagok összefognak és együttesen veszik meg azt a drágább ajándékot, amire a megajándékozott vágyik. A lehetõség adott. Kellõ kreativitással elérhetjük, hogy szerettünk ránézzen a gondosan kiválasztott ajándékra, és rögtön jókedve legyen. Így már biztosak lehetünk abban, hogy jól választottunk.
S hogy így legyen, tájékozódjunk elõzetesen a heurekaszentes@freemail.hu e-mail címen, vagy személyesen az üzletben, akár már bronzvasárnap is.
Kép és szöveg: te

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.