Mesés választék karácsonyra – Lyra, a könyvvarázs

A_Lyra_Könyv_Zeneműbolt_kínálatából.jpgA december a könyvvásár hónapja is. A kiadók erre az alkalomra ezerszám ontják a színesebbnél színesebb könyvújdonságokat.

Lantos Esztertõl, a Lyra Könyv-, Zenemûbolt tulajdonosától érdeklõdtünk, mi minden kerüljön a fa alá?
– Az Alexandra kiadó a fõ beszállítónk. Honlapunkon, a http://www.lyrakonyv-szentes.extra.hu/ oldalon sok hasznos és érdekes információt találhatnak az érdeklõdõk, de készséggel segítek a Szabadság tér 3. szám alatti üzletünkben is.
– Beszéljünk talán a legkisebbeknek szánt irodalomról, hiszen fontos, hogy a gyerekek minél többet olvassanak.
– Minden korosztálynak tudok ajánlani újdonságot. A kicsiknek a hangos könyvet, a mesélõ könyveket, a leporelló jellegûeket, de van egészen piciknek szóló imádságos könyvünk is. Nagyon szeretik a gyerekek a kirakós játékot tartalmazó kiadványokat.
A felnõttek számára fényképen is illusztráljuk a kínálat legértékesebb darabjait. A  hétköznap 9-17, szombaton 9-12 óráig nyitva tartó könyvesboltban kiváló tippek nyerhetõek tehát az ajándékozáshoz.
– A “Könyves Extrát” is szoktuk adni a vevõinknek, amely, mint szóróanyag, részletes képet ad a megjelent újdonságokról, – tájékoztat Eszter.
Ám ha gondosan körülnézünk a boltban, francia és német üveg ajándéktárgyakat is láthatunk. Minden korosztálynak, minden alkalomra akad meglepetés. Ha ön még bizonytalan, ajándékozási ötletei nem teljesek, gondoljon arra, hogy a legszebb és legértékesebb könyvet adni annak, aki igazán sokat jelent a számunkra. A Lyra mesés választékából egy-egynek biztosan jut hely minden karácsonyfa alatt.                                                        
(x) (Fotó: dt.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.