Tizenöt százalék kedvezmény – Reflektorfényben a Varga-Bringa

Varga_Lajos_a_szilvásváradi_maratonon az idén 174 indulóból a 21. helyen végzett. Jövőre minden ilyen versenyen szeretne részt venni.jpgA Varga – Bringa Szerviz és Kerékpárszaküzletben Szentesen az Új utca 12/4. szám alatt egymásnak adják a kilincset a vásárlók.

Van, aki már a megvásárolt kétkerekûvel távozik, vagy csak épp a prospektusból rendeli meg a megfelelõ márkájú kerékpárt.
Varga Lajos már tíz éve a kerékpárok „doktora” is, hiszen nagyon sokan hozzák hozzá megjavítani a „drótszamarukat”. Egy sportember új kerékpárját szeretné igény szerint kialakíttatni, ehhez kér tanácsot. Lajos már is elmagyarázza, hogyan lehet megoldani. Rövid határidõn belül, ha valamilyen kerékpár, vagy márkás alkatrész kell, akár már másnap az üzletben lehet.
A karácsonyfa alá kerülhet egy Power, Giant, Schwinn, Boss, Duna, Róna, Alföld, Cube, DHS … és sorolhatnánk még a kerékpár márkaneveket, természetesen garanciával, akár hitelre is. Ha valaki nem akar kerékpárt vásárolni, vagy a családhoz vendég érkezik, és úgy döntenek, hogy kerékpárral szeretnének egy kellemes túrát megtenni a környezõ településekre, erre is van lehetõség. Kerékpárokat kölcsönözni is lehet. A Varga – Bringa egészségpénztári tagoktól a kártyát elfogadja.

Varga_Lajos_üzletében.jpg 

Az ünnepek elõtt hétfõtõl – péntekig: 8-17 óráig, szombaton: 8 – 13, vasárnap 8 – 12 óráig, december 24-én 8-12 óráig tart nyitva az üzlet, míg szilveszter napján zárva tartanak.
Jó hír, hogy decemberben a kerékpárokra, és a teljes árukészletre Varga Lajos tulajdonos tizenöt százalék karácsonyi árkedvezményt ad. Megéri most vásárolni, hiszen a kedvezmény az ünnepek elõtt mindenkinek jól jön. Nézzen be a Varga – Bringa Szerviz és Kerékpárszaküzletbe! Telefon: 63/312-340.
Békés karácsonyt, és boldog újévet kíván a Varga-Bringa.                                                  
dm (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.