Életmentő Emlékérem Benedek Dávidnak

Benedek_Dávid_az_Életmentő_Emlékéremmel.jpgA szentesi Városházán pénteken délután dr. Siket Judit, a Dél-Alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal vezetője adott át Életmentő Emlékérmet a szentesi Benedek Dávid részére.

A fiatalember és utasa, Tóth Katalin Anita még július 8-án egy Szegvár és Mindszent között történt súlyos közlekedési balesetben mentett emberi életet. Egy az úttestről letért, fának ütközött és kigyulladt Fiat Punto gépkocsi hátsó ablakán át, saját életük és testi épségük veszélyeztetésével, mentették ki a közvetlen életveszélyben lévő fiatal társukat. Ily módon kevesebb halálos áldozatot követelt ez a "diszkóbaleset".

A Csongrád Megyei Renfőr-főkapitányság november 20-án döntött az életmentő emlékérem odaítéléséről, amelyet Benedek Dávid december 14-én vett át, Tóth Katalin Anita pedig a mindszenti képviselő-testület ülésén december 20-án kap majd meg.

Egy hozzászólás “Életmentő Emlékérem Benedek Dávidnak” bejegyzésre

  1. Alois:

    Nagyszerű teljesítmény volt, gratulálok! Ez a fiatalember mindnyájunk számára példásan viselkedett. Nagyon boldog karácsonyt és eredményekben gazdag új évet kívánok neki!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.