Szépség, gyorsaság, minőség egy új szalonban – Nyitás szeptember 19-én

Tonomárné Dancsó Erika mesterfodrász neve már nagyon sokunk számára cseng ismerõsen.  Ki-ki a rendkívül kreatív frizurái miatt, míg mások az idei esküvõ kiállításon bemutatott konty show rendezõjeként figyeltek fel a nevére.

Szeptember 19-én azonban új idõszámítás kezdõdik Erika, régi és új munkatársai, valamint vendégeik életében. Megnyílik ugyanis a Dancsó Erika Szépségszalon, nem messze a mostani Új utcai fodrászüzlettõl, a volt “70-es presszó” helyén.
Erika elmondja, egy komplett, minden igényt kielégítõ szolgáltató centrumot álmodott az új helyre. A fodrászok szolgáltatásait két kozmetikus, Diószegi Orsolya és Komlósi Noémi teszi teljessé. Ezen kívül gyógymasszázs, pedikûr, manikûr szolgálja a vendégek jó közérzetét nap mint nap.

 

Ahhoz, hogy a szalon igazi pihenõ centrum legyen, ahol a vendég felfrissül, feltöltõdik a mindennapok kihívásaihoz, professzionális termékek szükségesek. Erika a L’Oreál hajápolási termékeivel, köztük a luxus termékcsaládnak számító Kérastase készítményekkel varázsolja szebbé a hajakat, megújítva ezzel a hölgyek személyiségét is. Mûvészi igényesség a fodrászatban, ez a Laetítia világa, amely elhozza a hétköznapokat megtörõ kivételes alkalmak hajviseletét. A mindig újabb és újabb ismeretekért Erika rendszeresen részt vesz a külföldi képzéseken, ahol a szakma és a L’Oreál nagyszerû képviselõitõl sajátíthatja el az újabb és újabb ismereteket.

Szeptember 19-tõl három fodrásszal indul a szalon, ez a létszám az igényekkel arányosan tovább nõhet, hiszen az a cél, hogy a vendég minél rövidebb várakozási idõvel szépüljön meg, a szolgáltatások színvonala pedig minél magasabb szintû legyen.
Érdemes tudni, hogy a nyitás napja nyílt ismerkedõs nap lesz, amikor minden érdeklõdõt szívesen látnak egy kötetlen, tanácsadással egybekötött beszélgetésre. Délelõtt 10 órától választ kaphatnak arra, milyen smink, frizura, hajszín volna a legelõnyösebb, még néhány gondolatébresztõ szépségápolási ötlet, amely megkönnyítheti a döntésüket, különösen ha változtatni szeretnének. Ezúton is lehet jelentkezni az “Átváltoztatjuk” programra. De a nap során be lehet kapcsolódni a nyitási nyereményjátékba, kedvezményesen lehet ajándékutalványokat vásárolni. Közben az egész napos rádiómûsorban zenei kívánságot is lehet küldeni. A nyereménysorsolásra a program végén, kb. 15.30 órakor kerül sor.

Minden kedves érdeklõdõt és vendéget szeretettel vár a Dancsó Erika Szépségszalon nyílt napján e hónap 19-én.  Szánjon saját magára néhány órát, ismerkedjen az új szalon kényelmével, amely késõbb is vissza várja önt a szépség, magabiztosság, önbizalomépítõ titkaival.
dite (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.