Popey különös indulása – Londonba, a Paralimpiára megy

1800 kilométeres utat vállalok. Szeptember 7 pénteken 10 órakor a WestEnd előtt végig fogom húzni foggal a járművet. Haza szeptember 11-én a WestEnd elé érkezünk.

Az út érdekesége, hogy Karvai Sándor mint sofőr  „aki egyébként nem lát” születése óta vak, ő lesz az utitársam. Az alább  felsorolt városokon keresztül fogunk menni, a Sanyi a városban, és városból fog kivezetni. Én pedig foggal fogom húzni kb. 4km-en keresztül (kb. 50-60 km ösztávolság) a járművet. A városok: Budapest, Wien, Wels, Nürnberg, Frankfurt, Köln, Brüsszel, Calais, Dover, Maidstone, LONDON. A cél: kiérkezni a Paralimpia záró eseményére szeptember 9. 19:30 órára.

Az út során minél több hírt szeretnénk adni arról, hogy az egészséges sportolók kiállnak a „fogyatékkal élő” sporttársaik mellett, és hirdetni a Toleranciát!

Foggal még ekkora távot nem húztam, de a kitartásom és a jó sofőr remélem sokat segít majd. A túrát végig kíséri Sebestyén István a Magyar Rekordok regisztrátora, mivel ez egy Világrekord kísérlet is lesz egyben. Ekkora távot még nem húzott foggal senki, és vakon nem is vezetett. És ezzel is az egymás segítése a minél magasabb cél elérése, a tolerancia a lényeg! Az indulásomnál jelen lesz a Mentorom, Nick Árpád is!

Sinka ”popey” Zsolt erőművész
26 szoros magyar erőrekorder, 7 szeres világrekorder

Szeptember 8-án kaptuk:

Egy hozzászólás “Popey különös indulása – Londonba, a Paralimpiára megy” bejegyzésre

  1. Korsos Monika:

    Jelenleg próbálják elérni a mai utolsó kompot Anglia felé.
    “A túra küldetése eddig teljes sikerrel járt. Az optimizmust megalapozza az épp most elköltött vacsora a valódi belga meggysörrel leöblitve. A csapat továbbindul Calais-ba, szerzünk kompjegyet, aztán hogy hol alszunk, az még több mint kérdéses.” Ez a legfrisebb üzenet, amit 2012. szeptember 9-én megoszthatok.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.