Egészség csak egy van!

A Katalin Team Adó- és Pénzügyi Tanácsadó KFT ügyvezetõje, Kánvási Katalin közgazdász, igazságügyi adó- és járulékszakértõ rovata.

Képzeljük el az alábbi szituációt: ülünk az orvosi váróban és várunk. Körülöttünk legalább még harminc ember vár. Idegesek vagyunk, várunk. Egyik ember betegebbnek látszik, mint a másik, várunk – órákat, mire sorra kerülünk. Kórház és hálapénz. Mindenki számára megalázó.

Képzeljük el az alábbi szituációt: megbeszélt idõpontban érkezem a rendelõbe. A személyzet kedves és csak velem foglalkozik. Öt percnél többet nem kellett várnom és már be is hívtak. Nem is érkeztem felidegesíteni magamat! Melyik a szimpatikusabb?
Hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy az egészség értéke felbecsülhetetlen. Nem pótolható. Nem megvásárolható. Betegségünk ideje alatt a jövedelmünk is lecsökken, így a családi kasszára dupla nyomás nehezedik.
Már havi néhány ezer forintért bárki számára elérhetõ a privát egészségbiztosítás. 2012-tõl adó- és járulékmentesen adható az alkalmazottaknak és a cafeteria elemei közé is besorolható.
A szolgáltatás alapú egészségbiztosítás és a színvonalas, azonnali ellátás révén rengeteg költséget megspórol, és lerövidíti az anyagilag kritikus idõszakot is.
Elõnyei:
* elõzetes idõpont egyeztetés, nincs várólista,
* nincs hálapénz,
* kevesebb gyógyszer kell,
* a munkából való kiesés idõtartama lerövidül,
* teljes körû orvosi tájékoztatás,
* végigkísért betegút,
* korszerû felszerelés, kulturált környezet › kevesebb stressz,
* munkáltatók költségként elszámolhatják.
Ha érdekli ez a lehetõség, keressen meg!

Amennyiben van olyan adózással kapcsolatos téma, amelyrõl szívesen tájékozódna jelen kereteken belül, kérem, juttassa el hozzám témajavaslatát az alábbi e-mail címre: katalin2012@-invitel.hu, vagy kérje telefonon: 06/20/985-17-07.  
(x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.