Felhívás internetes rajzpályázatra

A tíz éves szentesi Mosolygósabb Régióért Kulturális Közhasznú Egyesület internetes rajzpályázatot hirdet az alábbiak szerint:

A pályázat célja, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét az egészséges életmód jelentőségére és a civilizációs veszélyekre. Szeretnénk tudni arról a jövőképről, amit az érintett korosztály vetít előre saját maga számára, és szeretnénk ha ezt mások is megismerhetnék. Képet kapjunk arról, milyen hatások érik őket a mindennapokban, mit gondolnak a megoldásokról, önmaguk és a környezetük formálásáról.

 A pályázattal emlékezni szeretnénk azokra a fiatalokra, akik sajnos nem tarthatnak tovább kortársaikkal a jövőformáló úton.

Pályázók köre: Általános iskolák 5-6. évfolyamos tanulói, akik Magyarországon, vagy határon túli magyar lakta településeken élnek.

A pályázat címe és témája: „Egészséges felnőtt szeretnék lenni”.

Elvárások: Az elkészült rajz bármilyen technikával készülhet A/4-es méretben.

A pályamű jobb sarkában lent szerepeljenek a következő adatok, olvasható formában: Pályázó neve, életkora, a település neve, ahol él.

A kész pályaműveket ezután számítógépre rögzítsék (fotó, szkenner) és e-mailben küldjék meg egyesületünk visszhang@szentesinfo.hu címére.

A küldés formátuma jpg. kép, 72 felbontás, eredeti méret.

Az e-mailhez csatolják külön dokumentumként az alábbi  adatokat:

a.)   A pályamű készítőjének neve, lakcíme,

b.)  A felkészítő tanár neve és a diák iskolája.

c.)  A rajz címe és rövid története.

A beküldési határidő: 2012. június 05.

Egy pályázótól egy pályamunkát tudunk fogadni.

A pályaműveket szakmai zsűri értékeli és bocsátja megjelenésre, hogy társadalmi zsűri is dönthessen a legkifejezőbb, ötletes, kreatív megfogalmazású alkotások díjazásáról. Az alkotásokat a www.varosivisszhang.hu internetes oldalunkon tesszük közzé, ahol a szavazás módját és idejét is ismertetjük.

Célunk, hogy minél több tanulót elismerjünk, egyéni, személyre szóló elismeréssel. A legjobban sikerült munkák külön tárgyjutalomban is részesülnek, amelyet postán juttatunk el a díjazottaknak (1-5. helyezés és különdíjak).

További információk kérhetők: Dömsödi Teréz visszhang@szentesinfo.hu, 06-20/9837-226.

Eredményes pályázati munkát kívánunk!

Egy hozzászólás “Felhívás internetes rajzpályázatra” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Kedves Kárpátaljai pályázónk!

    Kérjük, hogy a május 18-án küldött pályamunkákat ismételten szíveskedjenek elküldeni. Az üzenet megnyitásakor valamilyen technikai kimaradás lépett fel, és sajnos az anyag elveszett.
    Köszönettel: Szervezők

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.