Nem csak a “kömény magot” várják a meccsekre – Indul a LEN kupa

A Szentesi VK elnöksége kitartó munkával a háttérbõl tesz meg mindent annak érdekében, hogy a csapatok zavartalanul helyt tudjanak állni a bajnokságokban. Az igyekezetnek köszönhetõ, hogy sikerült további névadó szponzort találni a hölgyek számára.

Köszönik is a bizalmat Mazug Imre cégvezetõnek, s hogy ezután a hölgyek a Hungerit-UniBau-Épszer- Szentesi VK nevet viselhetik. Ezáltal a csapat mûködési feltételei tovább javultak.
Rájuk is fér, hiszen a hét végén kezdõdik az idei nõi Len kupa mérkõzéssorozata. A hazai pálya elõnye sokat segíthet a lányokon, hiszen a hétvégi meccseknek a ligeti uszoda lesz a helyszíne. Itt fogadják pénteken a szerb Senta játékosait, a mérkõzés 18.30 órakor kezdõdik, szombaton a görögországi Patras gárdáját, õket már jól ismerik, ez a meccs is 18.30 órára hívja a szurkolókat, vasárnap pedig nagy várakozásokkal nézhetünk az oroszok  Uralochka csapatával játszott erõpróba elé. Mindenesetre 11.30 órától minden lehetséges. Jogos elvárás, ott kell lenniük a mieinknek a két továbbjutó csapat között. 

Tavaly a hölgyek mindhárom bajnokságot dobogós helyezéssel zárták. Ennél alább az idén sem kellene adni. A Magyar Kupa döntõ második helyezéssel zárult, tehát ez már megvan. Szép teljesítményt nyújtottak a lányok november 13-án, amikor az idén 100 éves BVSC lányaitól mindössze 1 góllal kaptak ki. A beszédes 9:8-as vereség arra inti Zantleitner Krisztina edzõt is, hogy a nehézségeket áthidalva minél jobban “öszszerázza” a lányokat. A szentesi lányok viszik is a csapatot és jó, hogy minket erõsítenek válogatott játékosok, valamint az év vízilabdázója, Keszthelyi Rita, és az elõzõ év kiválósága, Takács Orsolya is.

S végül a szurkolók, a “kömény mag”, akik oly lelkesek voltak az elmúlt hétvégén is, hogy a mieink meccse után a szegedieknek is lázasan szurkoltak. Most lesz csak igazán nagy szükség rájuk.       (te)

Egy hozzászólás “Nem csak a “kömény magot” várják a meccsekre – Indul a LEN kupa” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Csoportgyőzelemmel tovább jutottak

    Mindhárom hétvégi mérkőzést megnyerték a lányok, így első helyen jutottak tovább a csoportból. A folytatás nem csak izgalmakat rejt, azt is sugallja, hogy továbbra se engedhetnek ki a lányok. Előny, hogy egyre jobban összeszokik a csapat, egyre magabiztosabb játékot játszhat, ami reményteljes folytatást ígér.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.