Kedvezmények, akciók az egészség centrumában

Szentesen, a Daru u. 10/A. szám alatt az Egészségcentrumban beszélgetünk Félegyházi-Török Lászlóval, pontosabban a Forma+ Squash & Fitness Lász-Kat Kft. ügyvezetõjével.

– Hogyan sikerült életre hívni ezt a létesítményt, hiszen nem kis összegbe került?
– Azt ötlet 2009-ben fogalmazódott meg, hogy legyen egy komplex szabadidõ központ Szentesen. 2010 õszétõl indult az építkezés és március 31-én sikerült befejeznünk. Május 14-én nyitottunk. A megvalósításban nagy szerepe volt az Új  Magyarország Vidékfejlesztési Programnak, amely a bekerülés költségének hatvan százalékát támogatásként biztosította.
– Van itt fallabda pálya, kondi terem, szauna. Röviden mit tudunk ezekrõl az olvasóknak elmondani?

– Valóban rendelkezünk egy szabvány méretû fallabda pályával. A kondi teremben pedig Arnold Gold Mas-ter gépek találhatóak. A fallabdát 6-7 éves kortól már ki lehet próbálni. Szeptembertõl oktatást tartunk a használatáról és a játékszabályokról. A diákoknak 10% kedvezményt biztosítunk, valamint különbözõ akciókkal kedveskedünk a vendégeknek.
– Hogyan alakítottátok a nyitva tartást?
– A hét minden napján hétfõtõl péntekig 8.00 – 21.00 óráig, szombaton és vasárnap 10.00 és 18.00 óra között várjuk a sportolni vágyókat.

– Szükség van idõpont egyeztetésre, bejelentkezésre?
– A fallabda pályára és a szaunába célszerû idõpontot kérni, amit a következõ számon tehetnek meg: 06-30/491-1849.
– Gondoltatok-e a szolgáltatás bõvítésére?
– Igen, profilbõvítés elõtt áll a létesítmény. Szeptembertõl Spinningel is bõvül a szolgáltatások köre.
Az egészségmegõrzõ centrumban egyszerre huszonöten sportolhatnak. Még több információt a kft. honlapján tudhatnak meg, címe: www.formaplussz.-hu.
Kép és szöveg: D. M.

 

Előzmény: http://www.varosivisszhang.hu/?p=11168

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.