Ugye, Önnek is van talicskája? Biztosan van ötlete is!

A XV. Kiséri Napokat szervező Mosolygósabb Régióért Egyesület ismét meghirdeti a talicska díszítő, ötletelő programját, mellyel az a célja, hogy megemlékezzen a hajdani kubikosságól, a kubikosok fáradságos városépítő munkásságáról.

Talicskája általában minden háztartásnak van. Lehet korabeli, vagy nagyon is modern, most – egy napra – új funkciót adhatunk nekik. Két kategóriában várjuk a feldíszített talicskákat.

a.)   Múltidéző talicskák,

b.)  Mai talicskák.

A programmal az is célunk, hogy a városrész és városunk egyedi módon mutatkozhasson be, felvonultatva helyi értékeinket. A feladatnak ne szabjon határt a fantázia, ugyanakkor felhívjuk a figyelmet sajátosságainkra, egyediségünkre. A talicska díszítése családi vagy közösségi program.

Nevezhetnek magánszemélyek és cégek, utóbbiak számára a bemutatkozás reklámlehetőség.

A feldíszített talicskákat május 7-én szombaton 15.00-15.30 óra között kell a rendezvény Szentes, Farkas Antal és Nagyörvény utcák kereszteződésében kijelölt területen elhelyezni. A kiállítás időtartama 15.00 és 19.00 óra közötti. (19.00 órakor a talicskák elszállítandók, vagy azokat zárt helyre visszük, ahonnan a megbeszélt időpontban vihetők el!)

A feldíszített talicskák tulajdonos díszítői között értékes ajándékokat sorsolunk ki. További információk kérhetők a 06-20/9837-226-os telefonszámon. Ugye, hogy egy talicskába mennyi ötlet belefér?

Önre is számít a szervező

Mosolygósabb Régióért Egyesület

2 hozzászólás “Ugye, Önnek is van talicskája? Biztosan van ötlete is!” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    VOLT EGYSZER EGY SÓFESZTIVÁL…

    …címmel a XV. Kiséri Napok keretében kiállítást rendezünk régi sótartókból és falvédőkből a Hegedűs László Helyőrségi Klub emeleti helyiségében.

    Kérjük, ha odahaza őriznek ilyen – minél régebbi – tárgyakat, s azokat szívesen a kiállítás keretében közkinccsé tennék, a helyszínen csütörtökön, május 5-én délután 3 és 5 óra között szíveskedjenek az intézmény munkatársainak azokat átadni.

    A kiállítás megnyitójára május 6-án pénteken 17 órára szeretettel hívjuk és várjuk.
    Kérjük, tájékoztassa kiállításunkról ismerőseit is.

    Üdvözlettel:

    Mosolygósabb Régióért Egyesület
    elnöksége

  2. Dömsödi Teréz:

    FELHÍVÁS ÉLŐSZOBOR VERSENYRE

    A XV Kiséri Napokon idén is korhatár nélkül nevezhetnek vendégeink az Élőszobor versenyre. A meghatározott ideig mozdulatlan pózokban való önkifejezés játékára a helyszínen lehet nevezni, annyi az újítás, hogy az otthon porosodó jelmezt is fel lehet használni. Így „meredhet kővé” akár egy királylány, vagy hadvezér, egy cica vagy akár a pókember, hogy tippeket is adjunk…

    Május 7-én szombaton a Nagyörvény és Farkas Antal utcák kereszteződését – fél órára – egy változatos „szoborparkká” szeretnénk változtatni, egy vidám életkép formájában. A legötletesebb, legegyedibb „élő szobrokat” természetesen díjazzuk. Hozzák ezért magukkal ötletes kellékeiket! Vigyázat a legjobb téma a szekrényben hever, csak elő kell onnan húzni.

    Legyen Ön is közreműködője interaktív rendhagyó délutáni játékunknak! Az élőszobor-verseny kezdete 18.30 óra.

    Üdvözlettel a szervező

    Mosolygósabb Régióért Egyesület
    elnöksége

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.