Kontaktlencse illesztési nap: április 5-6. – Miért érdemes kontaktlencsét viselni?

Napjaink kontaktlencséi modern választási lehetõséget nyújtanak a látáskorrekcióra szoruló emberek számára. Kényelmes õket viselni, egyszerûen kezelhetõek és a kontaktlencse viselõk millióinak változtatta meg gyökeresen az életét.

A kontaktlencse segítségével csatlakozhat azon aktív emberek táborához, akik a látáskorrekció e modern formáját választják. Tapasztalja meg azt a kényelmet, amit barátaival érezhet szórakozás közben, a szabadságot sportolás közben és az eleganciát, amikor egy meghitt vacsorán vesz részt.
Az elmúlt idõszakban a kontaktlencsék terén nagy fejlõdés ment végbe. Ezek az új kontaktlencsék kivételesen lágyak, rugalmasak és ami mindennél fontosabb, képesek megõrizni nedvességtartalmukat a nagyobb kényelem érdekében Alapanyaguknak és formatervezésüknek köszönhetõen lehetõvé vált, hogy a lencse tökéletesen illeszkedjen a szem egyedi formájához. Ráadásul a rendszeres cserének köszönhetõen a kontaktlencse mindig friss, tiszta és kényelmes marad. Olyan, mintha egyáltalán nem is viselne semmit.
Ahhoz, hogy a szem egészséges maradjon, egy bizonyos mennyiségû oxigénnek el kell jutnia a korneá-hoz, vagyis a kontaktlencsének át kell eresztenie ezt az oxigént. Ez a bizonyos menynyiség eltérõ lehet attól függõen, hogy valaki csak napközben viseli a kontaktlencsét, vagy akár éjszaka is abban szeretne aludni. Próbálja ki és egy teljesen új, magabiztos külsõt varázsolhat magának!

Hogyan válasszuk ki a megfelelõ lencsét?

Ha úgy döntött, hogy szeretné kipróbálni a kontaktlencsét, látogasson el hozzánk! Az illesztõ elmondja majd, milyen lehetõségek állnak Ön elõtt, valamint elvégez egy általános vizsgálatot is, mielõtt átadná Önnek a próbalencsét. A vizsgálat mindössze néhány percet vesz igénybe és teljesen fájdalommentes. Illesztõje olyan lencsét fog majd javasolni, ami illeszkedik az Ön igényeihez és életstílusához. Ha követi a tanácsait biztos lehet abban, hogy szemei nem fognak hiányt szenvedni a lélegzéshez szükséges oxigénben, s ha rendszeresen fertõtleníti a lencsét, zavartalanul élvezheti majd annak elõnyeit.     
 (x)

Az Ön illesztője dr. Gyovai Judit kontaktológus.
Elõzetes bejelentkezés: +36-30/3674-696, 63/444-543

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.